HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dünkü Paylasılan Filesten Söktüm Eksik Olabilir Onlarıda Kendiniz Tamamlıya Bilirsiniz
Resim Okan Filesten Alınmadır.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kanıt Olarak Ekleyebilirsin
Kısımlarını atıyorum FISH_EVENT_SHAPE_1 L Tersi Gibi Olan Parça Diyelim bunu Oyunda Kare Olarak Görüyor o şekilde Kordinatını Düzelterek bu kısımdan ayarlayabilirsiniz FISH_EVENT_SHAPE_1, FISH_EVENT_SHAPE_2 Gibi parçaların Ne Oldugunu tek tek Takip ederek bakınız bir yerde sub Dosyasına rast geleceksiniz onda dosyadan çektirmiştir zaten
Char.cppden Bu Kısımdan Kordinat ayarlayın
BYTE positionList[7][8] = {
{ FISH_EVENT_SHAPE_1, 12, 0, 6, 12, 0, 0, 0 },
{ FISH_EVENT_SHAPE_2, 24, 0, 0, 0, 0, 0, 0 },
{ FISH_EVENT_SHAPE_3, 17, 0, 6, 7, 0, 0, 0 },
{ FISH_EVENT_SHAPE_4, 17, 0, 1, 7, 0, 0, 0 },
{ FISH_EVENT_SHAPE_5, 17, 0, 1, 6, 7, 0, 0 },
{ FISH_EVENT_SHAPE_6, 16, 0, 1, 7, 8, 0, 0 },
{ FISH_EVENT_SHAPE_7, 16, 0, 1, 2, 6, 7, 8 },
};
Hangi Parçaya Ait Oldugu Kısım
app.FISH_EVENT_SHAPE_1 : [ "D:/Ymir Work/UI/minigame/fish_event/fish_1.sub", (0, 0), (1, 3)],
app.FISH_EVENT_SHAPE_2 : [ "D:/Ymir Work/UI/minigame/fish_event/fish_2.sub", (0, 0), (1, 1)],
app.FISH_EVENT_SHAPE_3 : [ "D:/Ymir Work/UI/minigame/fish_event/fish_3.sub", (-16, -16), (2, 2)],
app.FISH_EVENT_SHAPE_4 : [ "D:/Ymir Work/UI/minigame/fish_event/fish_4.sub", (-16, -16), (2, 2)],
app.FISH_EVENT_SHAPE_5 : [ "D:/Ymir Work/UI/minigame/fish_event/fish_5.sub", (-16, -16), (2, 2)],
app.FISH_EVENT_SHAPE_6 : [ "D:/Ymir Work/UI/minigame/fish_event/fish_6.sub", (-8, -16), (3, 2)],
app.FISH_EVENT_SHAPE_7 : [ "D:/Ymir Work/UI/minigame/fish_event/fish_7.sub", (-8, -16), (3, 2)],
benim resim bozulmuş yeni çektim
Ufak Bi Bilgilendirme Ekleyenlerde Kazandıgınız Zaman Ödül Vermeyecektir Char.cppde
DWORD dwRewardVnum = dwUseCount <= 10 ? 25113 : (dwUseCount <= 24 ? 25112 : 25111); Yani 0-10 arasında Olursa 25113 Altın Balık Sandıgı Bunları Trden Sökün Ekleyin Çalışır Trde Kodu Farklı Dikkat Edin.
Son düzenleme:
Kanıt varmı yasin bir kanıt ataydın![]()
Ben Kendim Eklemedim Ama Okan Ücretli filesine bakabilirsiniz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)