HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sorunu varsa bi zahmet onuda fixlesinler
Evet var , sistemi ekledikten sonra slotların tam oturmadığını ve başka bişey daha var onuda burda belirtmiyim bulup fixlesinler
Evet var , sistemi ekledikten sonra slotların tam oturmadığını ve başka bişey daha var onuda burda belirtmiyim bulup fixlesinler
Şundan öğreniyoruz ki Ahmet senden sistem files alınmaz eksik veya hatalı veriyormuşun ağzınla söyledin
Kesinlikle doğruŞundan öğreniyoruz ki Ahmet senden sistem files alınmaz eksik veya hatalı veriyormuşun ağzınla söyledin
bu tip insanlardan değil files iğne bile alınmazŞundan öğreniyoruz ki Ahmet senden sistem files alınmaz eksik veya hatalı veriyormuşun ağzınla söyledin
Farkındaysan , ben adam olanlara sistem satıyorum sizin gibi , öyle sağ solda arkadaşlarına atanlara deil, ayrıca biri verdi iyikide sorunlu vermişim sorunlu vermesem bu sefer siz emeğiniz olmadan bişey etmeden sistemi kurup önünüze bakıp gidecektiniz , böyle olması iyi oldu.
Artık kim paylaştırdıysa Allaha' Havale ediyorum. Beni Bilen Bilir , Ben hiçbir zaman hava vs atmam işte sanal ortamda kimseye güven olmaz güven olmadığı için bu durumu yapıyorsun.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)