Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Offical Balık Eventi Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SwordRex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 119
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Daha Dur Hele biraz önce İşten Geldim Hata Yapmıştım Fark ettim Yani Daha Yeni denemeye Başladım Ve Fixlemeye Başladım Şimdiden 3 adet sıkıntı Düzeltildi bi kaç testlerle Yerine Getiririm Sıkıntı Varsa Sistemi

Filesten kastım paylasilanlarla ayni kodlar benim kullandigim teknik cok farkli sorunsuz calisiyor bende butun sorunlari fixledim. @muratderelii bilir her attigim fixi ve dosyalari attim atinca yazar

2 tane ayni fonksiyon mevcut 1 tanesini kaldır

Client build esnasında bu hatayı veriyor sebebini biliyormusun ?

Hata 1 error C3861: 'IsDisableDeattach': tanımlayıcı bulunamadı PythonWindowManager.cpp 491 1 EterPythonLib
Hata 2 error C2039: 'SetDisableDeattach': bir 'UI::CWindowManager' üyesi değil PythonWindowManagerModule.cpp 2581 1 EterPythonLib

arkadaşın eklediği cpplerde karşılaştırdım fazla olan birşey yok kardeş hangisi fazla

Client build esnasında bu hatayı veriyor sebebini biliyormusun ?

Hata 1 error C3861: 'IsDisableDeattach': tanımlayıcı bulunamadı PythonWindowManager.cpp 491 1 EterPythonLib
Hata 2 error C2039: 'SetDisableDeattach': bir 'UI::CWindowManager' üyesi değil PythonWindowManagerModule.cpp 2581 1 EterPythonLib

arkadaşın eklediği cpplerde karşılaştırdım fazla olan birşey yok kardeş hangisi fazla

Düzenleme yaptığın eter dosyalarındaki #ifdef'leri sil.
veya o dosyalarda en üste

#define defineismi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri