HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Slot Sorunu Varmış sanırım Fixed
Gölgesinide Bi Yemek Yiyeyim Düzeltecem: D
Gölgesinide Bi Yemek Yiyeyim Düzeltecem: D
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
senin filesteki sorunluydu benim duzelttigimde stabil olarak ayarladim flag 0 olmasina ragmen icon hala gozukuyordu onuda fixledim.
Ufak Bi Bilgilendirme Ekleyenlerde Kazandıgınız Zaman Ödül Vermeyecektir Char.cppde
DWORD dwRewardVnum = dwUseCount <= 10 ? 25113 : (dwUseCount <= 24 ? 25112 : 25111); Yani 0-10 arasında Olursa 25113 Altın Balık Sandıgı Bunları Trden Sökün Ekleyin Çalışır Trde Kodu Farklı Dikkat Edin.
DWORD dwRewardVnum = dwUseCount <= 10 ? 25113 : (dwUseCount <= 24 ? 25112 : 25111); Yani 0-10 arasında Olursa 25113 Altın Balık Sandıgı Bunları Trden Sökün Ekleyin Çalışır Trde Kodu Farklı Dikkat Edin.
Senin Filesdeki Benim Filesdeki Diye Birşey Yok Kordinat Sorunu Ekleyen Herkezde Olacak Filesden Filese Fark Göstermez Yani 

senin filesteki sorunluydu benim duzelttigimde stabil olarak ayarladim flag 0 olmasina ragmen icon hala gozukuyordu onuda fixledim.
Filesten kastım paylasilanlarla ayni kodlar benim kullandigim teknik cok farkli sorunsuz calisiyor bende butun sorunlari fixledim. @muratderelii bilir her attigim fixi ve dosyalari attim atinca yazarSenin Filesdeki Benim Filesdeki Diye Birşey Yok Kordinat Sorunu Ekleyen Herkezde Olacak Filesden Filese Fark Göstermez Yani![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)