- Konular
- 64
- Online süresi
- 23s
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 105
- TM Yaşı
- 10 Yıl 21 Gün
- MmoLira
- 286
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
SAVUNMA OLARAK 1 ER YUKSELTME SONRA EKSİĞİ KALMAYACAK. DUVAR OLARAK 32 ADET 11SV GERISI 12SV DUVARDIR. ALACAK ARKADAŞA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLMASI DİLEĞİYLE.
FİYAT : 500 LİRA ama ilk ilgilenen kişiye 475 liradan vereceğim.İletişim için mesaj atmanıoz yeterlidir.
FİYAT : 500 LİRA ama ilk ilgilenen kişiye 475 liradan vereceğim.İletişim için mesaj atmanıoz yeterlidir.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 18
- TM Yaşı
- 7 Yıl 6 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
konu başarılı
- Konular
- 25,408
- Online süresi
- 5g 11855s
- Reaksiyon Skoru
- 2,410
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 877
- TM Yaşı
- 12 Yıl 15 Gün
- MmoLira
- 3,740
- DevLira
- 0
Merhabalar,
Satışlarınızı artırmak için iki tavsiyem var.
İlk olarak ilanınızı turkmmo.com'a ait olan oyunalisveris.com'dada paylaşarak daha çok kişiye ulaşabilirsiniz.
Buradan yardım alabilirsiniz : Oyunalisveris.com İlan Oluşturmak
İlanı açtıktan sonra foruma ekleyerek, daha güvenli bir satıcı konumuna gelebilirsiniz.
Buradan yardım alabilirsiniz : Oyunalisveris.com'da bulunan ilanını Turkmmo'da konu olarak açmak ve Uygun Önek seçmek
Satışlarınızı artırmak için iki tavsiyem var.
İlk olarak ilanınızı turkmmo.com'a ait olan oyunalisveris.com'dada paylaşarak daha çok kişiye ulaşabilirsiniz.
Buradan yardım alabilirsiniz : Oyunalisveris.com İlan Oluşturmak
İlanı açtıktan sonra foruma ekleyerek, daha güvenli bir satıcı konumuna gelebilirsiniz.
Buradan yardım alabilirsiniz : Oyunalisveris.com'da bulunan ilanını Turkmmo'da konu olarak açmak ve Uygun Önek seçmek
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)