Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Playerunknown’s Battlegrounds|PUBG Mobile Recoil(Sekmeme) Macro Script

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RyugaTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
Yazılımları yüklemeden önce "Privacy Policy" leri okumuş olsaydın herhangi bir monitör uygulamasından bahsedilmiyor.
Bahsedilmediği takdirde bu tarz bilgileri topluyorsa kişisel haklara müdahale sayılacağı için yasal değildir.

Diğerleri de aşağı yukarı aynı kişisel güvenlik maddelerinden bahsediyor.
En azından monitör olayından bahsetmeyen ve sanırım en çok kullanılan android emulatörü Bluestacks tezini çürütüyor.

Yazılımları yüklemeden önce bunları araştırmalı ve bilinçli kullanıcılar olmalıyız :)
Ayrıca faydalı olabilir.
Hileleri engellemek için o hakkıdır ztn. Yoksa adam nerden anlıcak ki hile açtığını? Oyun içi okey hadi esp vs yaparsın grafikden anlarsın atarsında oyun dışı? CS GO mesela

Hileleri engellemek için o hakkıdır ztn. Yoksa adam nerden anlıcak ki hile açtığını? Oyun içi okey hadi esp vs yaparsın grafikden anlarsın atarsında oyun dışı? CS GO mesela

Kardeşim artık konuma yorum atmasan mı diyorum..?
Yeterince ilgi odağı oldun, primini de kastın artık kendi görevini icra etmeni temenni ediyorum..!

Söylediğim ve anlatmaya çalıştığım hiç bir şeyi anlamamışsın yada anlamak istememişsin.

1. Valve Anti Cheat'in Privacy Policy lerine bakarsan orada bu izin istenmiş ve oynayanlarda kabul etmiş oluyor. Zaten hile koruması sunan çoğu oyun bu tarz izinleri kabul etmemizi istiyor.

2. PUBG Mobile'in Privacy Policy lerine baktığında bu izinden bahsedilmemiş ve oyunun içine doğrudan müdahale etmeyen her hangi bir dış yazılıma karşı bir şey yapamazlar.

3. Bluestacks gibi bir çok android emulatöründe aynı şekilde bu izinden bahsedilmiyor. Ancak uygulamaların bunu "emulasyon içerisinde sınırlı şekilde" yapabileceği yazıyor ki 2. maddede bahsettiğim gibi PUBG Mobile için böyle bir şey söz konusu değil.

Konu hakkında daha fazla yorum yapmayacağım.

hocam makroyu açıyorum oyundan önce ama oyunda çalışmıyor. Masaüstü ekranda deniyorum çalışıyor ama oyun ekranını açınca etki etmiyor. Ne yapmalıyım?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri