SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
Hikaye Ekle

Fiber İnternet Bağlı Ama .. ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan reLoad58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kara kutudan veya binadaysan bina içi kutudan gelen kabloda fazla bir ek var mı birden fazla ekler ve telefon hattı bağlı mı?
Bu arada fotoğrafı kaldırabilirsin ip adresin gözüküyor hocam evet bir sorun yok ancak ping yüksek ona bakacağım az sonra

Ev telefonu kullanmıyoruz. Apartman dairesinde oturuyorum. Sizin ping kaç çıkıyor ?

Durumu TürkTelekom'u arayıp anlattınız mı ?
Modemi en son ne zaman kapatıp açtınız ?

Evet, hiçbir bok bildikleri yok. Her şey normal deyip duruyorlar. Ezberletmişler çalışanlara. 15 dakika ses kaydı aldım rezaletlerini. Modemi 12 saatte bi kapatıp açıyorum. 2 ay önce tivibu ile birlikte gelen tplink modem.

Ev telefonu kullanmıyoruz. Apartman dairesinde oturuyorum. Sizin ping kaç çıkıyor ?

Evet, hiçbir bok bildikleri yok. Her şey normal deyip duruyorlar. Ezberletmişler çalışanlara. 15 dakika ses kaydı aldım rezaletlerini. Modemi 12 saatte bi kapatıp açıyorum. 2 ay önce tivibu ile birlikte gelen tplink modem.
Pinginizin böyle çıkmasını etkileyen birşey de göremiyorum. Benim pingim CsGo'da 40-90 arası genellikle ama bende anlamadım 10-30 ping alırmış gibi oynayabiliyorum. Hız testi yaptığım da 10-20 Ping arası sonuç elde edebiliyorum. Sizin pinginizin sebebini anlayamadım hocam maalesef.

Pinginizin böyle çıkmasını etkileyen birşey de göremiyorum. Benim pingim CsGo'da 40-90 arası genellikle ama bende anlamadım 10-30 ping alırmış gibi oynayabiliyorum. Hız testi yaptığım da 10-20 Ping arası sonuç elde edebiliyorum. Sizin pinginizin sebebini anlayamadım hocam maalesef.

Bende anlamadım. 4 tane modem denedim aynı sonuç. Hangi modem kullanıyorsunuz ? Şuan Huawei HG630a modem kullanıyorum. Download ve upload maksimum düzeyde. Ping yine 40 küsürlerde.

TD-W9970 TurkTelekom'un kampanyalı olarak vermiş olduğu modem.
O modemden bana da verdiler. Modem ;

tp9970v3onecikan.jpg

pingim neden yüksek çıkıyor anlam veremiyorum. Çok sinir bozucu bir durum.. Arıza kaydı oluşturulup incelenmesini talep ediyorum. Hiçbir sorun gözükmüyor, arıza kaydı açamıyoruz diyorlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri