kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Mt2AmooN Server Files Beğeneceksiniz [ TRuva2 ] 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan emrekara53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

statik ip kullanmıyorum bir sayfada okmustum senin dedigin gibi yapıyorum bu benim internet 50 megabit hızında kac sefer denedim aynısı oldu .s bu meganın sorunsuz programı yokmu her zaman indirebilcegim ?
Modemi kapatıp açmadan önce ip adresinizi bir yere not edin, Modemi kapatıp açın ip adresinize tekrar bakın birbirinden farklı ise kota aşımı sorunu vermemesi gerekiyor ben sürekli böyle yapıyorum. (Bazen ip adresi değişmiyor kapatıp açtığımız halde)

Modemi kapatıp açmadan önce ip adresinizi bir yere not edin, Modemi kapatıp açın ip adresinize tekrar bakın birbirinden farklı ise kota aşımı sorunu vermemesi gerekiyor ben sürekli böyle yapıyorum. (Bazen ip adresi değişmiyor kapatıp açtığımız halde)
anladım cok teşekkür ederim skype adresin varmı ekliyim sizi ?

cd /usr Enter
chmod -R 777 game
cd /var /db
chmod -R mysql
Yap rebootla düzelir
Maalesef hala aynı
GD0Vr3.png

Maalesef hala aynı
GD0Vr3.png

Sorun tam olarak nedir kanallar açıldımı açık görünüyor ama oyunamı girmiyor evde internet şuan yok bilgisayara giremiyorum sorunu çözeriz belediye kazı yaptı internet gitti bu arada reis son iki virustotal kaldı ekleme şansın varsa iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri