HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ne demek hocam asıl ben teşekkür ederim elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorumReis yenisin ama ilgilisin ilginden ötürü teşekkür ederim

Ne demek hocam asıl ben teşekkür ederim elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum![]()
Bende teşekkür ederim reis eğer birşey lazım olursa arşivimde mevcutsa özelden yazarsın bana reis bende senin gibi iyi insanlara elimden geldiğince yardım ederim
İyi niyetiniz, davranışınız ve anlayışınız için çok teşekkür ederim hocam, Size de birşey lazım olursa profilimde icq ve skype adresim mevcut yazabilirsiniz her zamanBende teşekkür ederim reis eğer birşey lazım olursa arşivimde mevcutsa özelden yazarsın bana reis bende senin gibi iyi insanlara elimden geldiğince yardım ederim

256Mb büyüklüğünde ki dosyalar virüstotal'e eklenmiyor ben ancak yarın size ikisinin de (files ve client) defenderde taramasini yapip gönderiyim hocam konunuza ekleyin
(Daha once virustotalle işim olmadı yoksa ben mi ekleyemedim 256Mb uyarısı verdi ama)
Eyvalla reis düşünmen yeter sağol
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)