mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Mt2AmooN Server Files Beğeneceksiniz [ TRuva2 ] 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan emrekara53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu megada ne var anlamıyorum kota sorunu oluyor bu megada atmayın rica ediyorum megAYA BEN SINIRSIZ YAPAMADIM YAPABİLEN YAZSIN YORUMA VE HERKEZ YAPAMIYOR MEGAYA ATILAN DOSYA İNMİYOR

bu megada ne var anlamıyorum kota sorunu oluyor bu megada atmayın rica ediyorum megAYA BEN SINIRSIZ YAPAMADIM YAPABİLEN YAZSIN YORUMA VE HERKEZ YAPAMIYOR MEGAYA ATILAN DOSYA İNMİYOR
Yüksek boyutlu dosyayı indirdikten sonra modemi kapatıp açıyorum (Statik ip kullanıyorsanız vpn programı ile kotadan kurtulursunuz ancak hızınız düşebilir.) İp adresim değiştikten sonra kaç GB kota veriyorsa bilmiyorum sıfırlanıyor işte.. Masaüstüne mega'yı indirin üyelik açın + GB veriyor diye biliyorum..

Yüksek boyutlu dosyayı indirdikten sonra modemi kapatıp açıyorum (Statik ip kullanıyorsanız vpn programı ile kotadan kurtulursunuz ancak hızınız düşebilir.) İp adresim değiştikten sonra kaç GB kota veriyorsa bilmiyorum sıfırlanıyor işte.. Masaüstüne mega'yı indirin üyelik açın + GB veriyor diye biliyorum..
statik ip kullanmıyorum bir sayfada okmustum senin dedigin gibi yapıyorum bu benim internet 50 megabit hızında kac sefer denedim aynısı oldu .s bu meganın sorunsuz programı yokmu her zaman indirebilcegim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri