HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Rica ederim hocam ben yarın size dediğim gibi 2 adet ss göndereceğim hayırlı geceler Allah'a emanet hocam..Eyvalla reis düşünmen yeter sağol
Rica ederim hocam ben yarın size dediğim gibi 2 adet ss göndereceğim hayırlı geceler Allah'a emanet hocam..
Sağol sanada hayırlı geceler
bu megada ne var anlamıyorum kota sorunu oluyor bu megada atmayın rica ediyorum megAYA BEN SINIRSIZ YAPAMADIM YAPABİLEN YAZSIN YORUMA VE HERKEZ YAPAMIYOR MEGAYA ATILAN DOSYA İNMİYOR
Yüksek boyutlu dosyayı indirdikten sonra modemi kapatıp açıyorum (Statik ip kullanıyorsanız vpn programı ile kotadan kurtulursunuz ancak hızınız düşebilir.) İp adresim değiştikten sonra kaç GB kota veriyorsa bilmiyorum sıfırlanıyor işte.. Masaüstüne mega'yı indirin üyelik açın + GB veriyor diye biliyorum..bu megada ne var anlamıyorum kota sorunu oluyor bu megada atmayın rica ediyorum megAYA BEN SINIRSIZ YAPAMADIM YAPABİLEN YAZSIN YORUMA VE HERKEZ YAPAMIYOR MEGAYA ATILAN DOSYA İNMİYOR
statik ip kullanmıyorum bir sayfada okmustum senin dedigin gibi yapıyorum bu benim internet 50 megabit hızında kac sefer denedim aynısı oldu .s bu meganın sorunsuz programı yokmu her zaman indirebilcegim ?Yüksek boyutlu dosyayı indirdikten sonra modemi kapatıp açıyorum (Statik ip kullanıyorsanız vpn programı ile kotadan kurtulursunuz ancak hızınız düşebilir.) İp adresim değiştikten sonra kaç GB kota veriyorsa bilmiyorum sıfırlanıyor işte.. Masaüstüne mega'yı indirin üyelik açın + GB veriyor diye biliyorum..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)