Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar elimde mt2 tanıtım index mevcut fakat nasıl wmcp uyarlarız bilgim yok. Yardımcı olabilecek var ise cüzi miktarda ücret vereceğiz.
WMCP uyarlamanıza gerek yok, indexler kısmına atın indexi index.html uzantısını php olarak değiştirin admin paneldende indexi seçip anasayfa hem index hem server olsunu işaretleyin anasayfa index olurMerhaba arkadaşlar elimde mt2 tanıtım index mevcut fakat nasıl wmcp uyarlarız bilgim yok. Yardımcı olabilecek var ise cüzi miktarda ücret vereceğiz.

Öyle olmaz.WMCP uyarlamanıza gerek yok, indexler kısmına atın indexi index.html uzantısını php olarak değiştirin admin paneldende indexi seçip anasayfa hem index hem server olsunu işaretleyin anasayfa index olur![]()
Nasıl olacakmış? benım nasıl oluyor dostum sen skype ver yardımcı olayım.Öyle olmaz.
ÖYLE OLMAZ DİYORUM HALA ÜSTELİYORSUN.Nasıl olacakmış? benım nasıl oluyor dostum sen skype ver yardımcı olayım.
Resimlerin başına;
Csslerin başına;
İsterse başınada bunu girebilir;
Sonrasında index.php yapıp admin panelden indexi seçerse sorunsuz aktif olur. Örnek : http://godofmt2.org/
Senin dediğin şekilde sadece yazıları görür sayfada.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)