mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Bir konuda görüşünüzü almak istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mesut2434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 218

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar herkese merhabalar.Bir düşüncem var sizinle paylaşmak istiyorum acaba sizce doğrumu.Bence oyunun artık eskisi kadar zevk vermemesinin sebebi insanlar artık birbirine ihtiyaç duymuyolar.Bizim eski zevkimiz aslında insanlara tanışmak ve muhabbet etmekti.Mesela metin2 tr 1 levelken genç kahramanlar için kılıç diye birşey çıkartmış çok kolay bir şekilde kasılabiliyosun.Kasılmaktan kastım canavarları kesebiliyosun kendi başına.Şimdi adam kendi kendine kesebildiği için artık atıyorum şamana ihtiyaç duymuyor yani şamanın atıyorum ejderha yardımına ihtiyaç duymuyor.Bir başka mevzu ise cesaret pelerini . Adamlar cesaret pelerini kolayca alabildikleri için bir okçuya ihtiyaç duymuyolar eskiden sooya okçu lazım diye bağırmalar vs oluyodu artık onu göremiyorum mesela . Veya okçusun ama kesici lazım ama adam kendi başına çekiyo ve kasılıyo.Veya bilgirik iksiri muhabbeti.%100 exp alıyosun 1 levelken veriyorlar adam 1 hafta olmadan 80 level oluyor. Yani adam kendi başına 80 oluyor demek istedigim.Oyun biraz bireyselliğe döndü diyebilirim benim şahsi görüşürüm. Bence temel neden bu.Peki bana sorarsanız bunun için neler yapabiliriz diye ?
Şunu söyleyebilirim bence herkesin bir profili olsun.Atıyorum adı,soyadı,kaç yaşında,ne iş yapıyor vs tarzında bir bilgilendirici profil yapalım.Mesela bir npc gidelim işte arkadaş arıyorum diyelim oraya ekliyelim kendimizi başka gelende orada görse ordan mesaj atma diye bir sekme olsa orda insanlar konuşarak tanışıp anlaşıp oyunda beraber yürüse sizce nasıl olur ?
Bilmiyorum benim kendi fikrim belki bazılarına çok saçma bazılarına çok güzel fikir gelebilir.İyi yada kötü yorumlarınızı bekliyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri