Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
Hikaye Ekle

Envantere Giymeli Pet Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Euro Marcovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 74
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

moruk o ikisinede yapamadınmı o kadarmı kör cahilsin sonuç olarak daha sağlıklısı varken gidip tek tek sql yazdırdın ki burada seninde ne türde bir kör cahil bir herif oldugun gün yüzüne çıkıyor :P benim bilgi seviyem seni hiç alakadar etmez gelip milletin konusuna bilmişlik tavırlarıyla sistem sahibine ezici şekilde konuşamazsın konuşurken önce kendi yaptıgın low sistemlerinle ilgilen abdulkadir yazar sen satarsın :P
Bilgi seviyeni ortaya koydugun icin tesekkurler ben catacombu yaptigimda sadece catacomb ve ejder vardi o sekilde yaptim sonra tum bosslar icin yapildi.BU kadar basit bir sistemi bu kadar uzatmak cahillikten baska birsey degil yersiz tartisma baskalarinin yaptigi seylerle degil kendi yaptigin seylerle konus

moruk o ikisinede yapamadınmı o kadarmı kör cahilsin sonuç olarak daha sağlıklısı varken gidip tek tek sql yazdırdın ki burada seninde ne türde bir kör cahil bir herif oldugun gün yüzüne çıkıyor :p benim bilgi seviyem seni hiç alakadar etmez gelip milletin konusuna bilmişlik tavırlarıyla sistem sahibine ezici şekilde konuşamazsın konuşurken önce kendi yaptıgın low sistemlerinle ilgilen abdulkadir yazar sen satarsın :p
Biraz Hard olmadi mi ?

moruk o ikisinede yapamadınmı o kadarmı kör cahilsin sonuç olarak daha sağlıklısı varken gidip tek tek sql yazdırdın ki burada seninde ne türde bir kör cahil bir herif oldugun gün yüzüne çıkıyor :p benim bilgi seviyem seni hiç alakadar etmez gelip milletin konusuna bilmişlik tavırlarıyla sistem sahibine ezici şekilde konuşamazsın konuşurken önce kendi yaptıgın low sistemlerinle ilgilen abdulkadir yazar sen satarsın :p

komiksiniz bi ara şaban diyordunuz sonra demir şimdide abdulkadir :D

Uzamaya gerek yok sizin gibilere bu sistemler yeter hadi ekle kullan :D

Ekledim Fakat dumpproto hata veriyor senin verdiğin örneği 53001 denedim dumpproto kapatmıyor item_proto ile item_namesi ?

2 Sorun var :)
1- Slot yeri yanlış
2- Pet gelmiyor (Özellikleri veriyor hp vs.)

Nereleri kontrol etmeliyim? (2 kere ekledim aynı şekil oldu)
@Euro Marcovic
lZdmXX.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri