HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
moruk o ikisinede yapamadınmı o kadarmı kör cahilsin sonuç olarak daha sağlıklısı varken gidip tek tek sql yazdırdın ki burada seninde ne türde bir kör cahil bir herif oldugun gün yüzüne çıkıyor
benim bilgi seviyem seni hiç alakadar etmez gelip milletin konusuna bilmişlik tavırlarıyla sistem sahibine ezici şekilde konuşamazsın konuşurken önce kendi yaptıgın low sistemlerinle ilgilen abdulkadir yazar sen satarsın
benim bilgi seviyem seni hiç alakadar etmez gelip milletin konusuna bilmişlik tavırlarıyla sistem sahibine ezici şekilde konuşamazsın konuşurken önce kendi yaptıgın low sistemlerinle ilgilen abdulkadir yazar sen satarsın
Bilgi seviyeni ortaya koydugun icin tesekkurler ben catacombu yaptigimda sadece catacomb ve ejder vardi o sekilde yaptim sonra tum bosslar icin yapildi.BU kadar basit bir sistemi bu kadar uzatmak cahillikten baska birsey degil yersiz tartisma baskalarinin yaptigi seylerle degil kendi yaptigin seylerle konus
moruk o ikisinede yapamadınmı o kadarmı kör cahilsin sonuç olarak daha sağlıklısı varken gidip tek tek sql yazdırdın ki burada seninde ne türde bir kör cahil bir herif oldugun gün yüzüne çıkıyorbenim bilgi seviyem seni hiç alakadar etmez gelip milletin konusuna bilmişlik tavırlarıyla sistem sahibine ezici şekilde konuşamazsın konuşurken önce kendi yaptıgın low sistemlerinle ilgilen abdulkadir yazar sen satarsın
![]()
Biraz Hard olmadi mi ?
moruk o ikisinede yapamadınmı o kadarmı kör cahilsin sonuç olarak daha sağlıklısı varken gidip tek tek sql yazdırdın ki burada seninde ne türde bir kör cahil bir herif oldugun gün yüzüne çıkıyorbenim bilgi seviyem seni hiç alakadar etmez gelip milletin konusuna bilmişlik tavırlarıyla sistem sahibine ezici şekilde konuşamazsın konuşurken önce kendi yaptıgın low sistemlerinle ilgilen abdulkadir yazar sen satarsın
![]()
komiksiniz bi ara şaban diyordunuz sonra demir şimdide abdulkadir
Uzamaya gerek yok sizin gibilere bu sistemler yeter hadi ekle kullan

Ekledim Fakat dumpproto hata veriyor senin verdiğin örneği 53001 denedim dumpproto kapatmıyor item_proto ile item_namesi ?
2 Sorun var 
1- Slot yeri yanlış
2- Pet gelmiyor (Özellikleri veriyor hp vs.)
Nereleri kontrol etmeliyim? (2 kere ekledim aynı şekil oldu)
@Euro Marcovic

1- Slot yeri yanlış
2- Pet gelmiyor (Özellikleri veriyor hp vs.)
Nereleri kontrol etmeliyim? (2 kere ekledim aynı şekil oldu)
@Euro Marcovic
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)