Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
Hikaye Ekle

Envantere Giymeli Pet Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Euro Marcovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 74
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 5 Satırda yazılacak bir sistemi bu kadar saçma ve uzunlukta yazan kör cahil kim ise tebrik ederim zoru başarmış.

Paylaşım için teşekkürler.

senin yazdıgın catabomb sıralamadaki zihniyetide merak ediyorum her birine ayrı ayrı sql çıkarmak nedir ? madem o kadar zekisin yapsana ismail kardeşimiz gibi player tablosuna tablo açıp ordan çekmeyi hani zekisin ya 4-5 Kodmuş napacan gidip yeni flag oluşturup petin flaglarınada oluşturdugun kısmımı yazacan Xd bir siz zekisiniz zaten
4 5 Satırda yazılacak bir sistemi bu kadar saçma ve uzunlukta yazan kör cahil kim ise tebrik ederim zoru başarmış.

Paylaşım için teşekkürler.

senin yazdıgın catabomb sıralamadaki zihniyetide merak ediyorum her birine ayrı ayrı sql çıkarmak nedir ? madem o kadar zekisin yapsana ismail kardeşimiz gibi player tablosuna tablo açıp ordan çekmeyi hani zekisin ya 4-5 Kodmuş napacan gidip yeni flag oluşturup petin flaglarınada oluşturdugun kısmımı yazacan Xd bir siz zekisiniz zaten

Bilgi seviyeni ortaya koydugun icin tesekkurler ben catacombu yaptigimda sadece catacomb ve ejder vardi o sekilde yaptim sonra tum bosslar icin yapildi.BU kadar basit bir sistemi bu kadar uzatmak cahillikten baska birsey degil yersiz tartisma baskalarinin yaptigi seylerle degil kendi yaptigin seylerle konus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri