xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Suky İsteği ile Work2 Files (2017)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ramsay Bolton
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Dün paylaşıldı sourcelerle birlikte kaldırdılar hemen :D

Eminmisin :D Game Sourcenin Exetern Kısmıda geçince elime oyundan ss atarım sana :D Bedirin Src oldugu her halinden belli bedirhanın lisans sistemi mevcut çünkü içinde her halinden belli bu bedirin srcsi değil olayı tamamen algı yaratma olayı piyasadan silme olayıdır aslında bedirhanın oldugunu bilen birisi direk anlar

bedirhanın filesini kullanan ve sourcenin içeriğini bilen biri olarak lisans kısmı bi kere yanlış.
vivoxy src dosyasında ki key lisansı var ama karacanın orjinal lisansı değil :) ben size vereyim filesini :D anlarsınız onun olup olmadığını :D @karaca425

Dostum içinde nesne aramasından tut herşeyi bedonun bedonun olmasa bile sağlam bir filese ait oldugu belli ama %90 bedonun çünkü zeval2ye ait olan game mysqller beraber paylaşmışlar ki srcde karaca425 lisans diye aratırsanda bulursun :D
bedirhanın filesini kullanan ve sourcenin içeriğini bilen biri olarak lisans kısmı bi kere yanlış.
vivoxy src dosyasında ki key lisansı var ama karacanın orjinal lisansı değil :) ben size vereyim filesini bedo tamam derse :D anlarsınız onun olup olmadığını :D @karaca425

Dostum içinde nesne aramasından tut herşeyi bedonun bedonun olmasa bile sağlam bir filese ait oldugu belli ama %90 bedonun çünkü zeval2ye ait olan game mysqller beraber paylaşmışlar ki srcde karaca425 lisans diye aratırsanda bulursun :D

göremedim maalesef :) kullandığı sourcenin yaptığı sistemi biliyorum adamın :D skypede birlikte yapıyorduk source ona ait değil :) clientte ona ait değil sadece packlar ona ait. kullanan bilir onun olup olmadığını :D

Offlineshop bedonun nesne arama bedonun kostüm efekt bedonun sen ne dersin bu srcey başka bir src demene imkan yok ya onun yada büyük bir oyuna ait srcler rahat ol kullanılmasa bile nesne arama gibi sistemleri sökülür :D
göremedim maalesef :) kullandığı sourcenin yaptığı sistemi biliyorum adamın :D skypede birlikte yapıyorduk source ona ait değil :) clientte ona ait değil sadece packlar ona ait. kullanan bilir onun olup olmadığını :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri