HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dün paylaşıldı sourcelerle birlikte kaldırdılar hemen![]()
EminmisinGame Sourcenin Exetern Kısmıda geçince elime oyundan ss atarım sana
Bedirin Src oldugu her halinden belli bedirhanın lisans sistemi mevcut çünkü içinde her halinden belli bu bedirin srcsi değil olayı tamamen algı yaratma olayı piyasadan silme olayıdır aslında bedirhanın oldugunu bilen birisi direk anlar
bedirhanın filesini kullanan ve sourcenin içeriğini bilen biri olarak lisans kısmı bi kere yanlış.
vivoxy src dosyasında ki key lisansı var ama karacanın orjinal lisansı değil
ben size vereyim filesini
anlarsınız onun olup olmadığını
@karaca425Dostum içinde nesne aramasından tut herşeyi bedonun bedonun olmasa bile sağlam bir filese ait oldugu belli ama %90 bedonun çünkü zeval2ye ait olan game mysqller beraber paylaşmışlar ki srcde karaca425 lisans diye aratırsanda bulursun
bedirhanın filesini kullanan ve sourcenin içeriğini bilen biri olarak lisans kısmı bi kere yanlış.
vivoxy src dosyasında ki key lisansı var ama karacanın orjinal lisansı değilben size vereyim filesini bedo tamam derse
anlarsınız onun olup olmadığını
@karaca425
Dostum içinde nesne aramasından tut herşeyi bedonun bedonun olmasa bile sağlam bir filese ait oldugu belli ama %90 bedonun çünkü zeval2ye ait olan game mysqller beraber paylaşmışlar ki srcde karaca425 lisans diye aratırsanda bulursun![]()
göremedim maalesef
kullandığı sourcenin yaptığı sistemi biliyorum adamın
skypede birlikte yapıyorduk source ona ait değil
clientte ona ait değil sadece packlar ona ait. kullanan bilir onun olup olmadığını 
Offlineshop bedonun nesne arama bedonun kostüm efekt bedonun sen ne dersin bu srcey başka bir src demene imkan yok ya onun yada büyük bir oyuna ait srcler rahat ol kullanılmasa bile nesne arama gibi sistemleri sökülür
göremedim maalesefkullandığı sourcenin yaptığı sistemi biliyorum adamın
skypede birlikte yapıyorduk source ona ait değil
clientte ona ait değil sadece packlar ona ait. kullanan bilir onun olup olmadığını
![]()
Suky isteği ile paylaşılmıştır.
Work2 Server Files 2017 yılında açılmıştır 34 - 99 oyun yapısı mevcuttur.
Resim mevcut değildir sistem felan sökün diye paylaşıyoruz.
Link :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VT :
Virüs Total en geç 6 saat içerisinde eklenecektir.
12 saat içerisinde konuya resim ekleyiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)