Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hocam Filese Tam hepsini ayarlıyarak günceleme getirirseniz on numara olur bari yarım yamalak olmaz tam olsun iyi olsun
Hani tamam da senin elin yok mu kardeşim ?
Elim yok demiyorum kaba davranıyosun hala diyorumki millet fixleri söyledikçe günceleyin bende kardeşim gel hepsini tamamla öyle koy demiyorum neyse eyv dogruları diyincede kızıyosunHani tamam da senin elin yok mu kardeşim ?

Elim yok demiyorum kaba davranıyosun hala diyorumki millet fixleri söyledikçe günceleyin bende kardeşim gel hepsini tamamla öyle koy demiyorum neyse eyv dogruları diyincede kızıyosun![]()
yoo ne kızcam
kızmadım kardeşim sadece benim yapmamı bekleme mantığında söylemek istedim kalbini kırdıysam kusura bakma.Belli bir yere kadar files getirip paylasildiktan sonra heskes kendi fixledigi yeri nasil fixledigini anlatarak gidilsin bu sayede herkes kendi istedigi yonde gelistirir ama gidipte filesi paylasan kisi yeni versiyon adinda 6-8 fix felan kendi fixleyip paylasirsa bizim yeniden indirip kuramamiz ve kendi yaptigimiz fixlerin cope gitmesine sebeb olur. O yuzden konuyu acan ve bizler bu hali uzerine yapilabilecek fixleri tek tek ilgili sorunun nasil duzeltilecegi yonunde paylasirsak daha iyi olur dusuncesindeyim. Konuyu acan tarafindan bir guncelleme gelecek ise bir an once gelsin ki en guncel hali uzerinden calismaya baslayalim ve daha konuyu acan tarafindan gumcelleme gelmez ise daha iyi olur bence
Belli bir yere kadar files getirip paylasildiktan sonra heskes kendi fixledigi yeri nasil fixledigini anlatarak gidilsin bu sayede herkes kendi istedigi yonde gelistirir ama gidipte filesi paylasan kisi yeni versiyon adinda 6-8 fix felan kendi fixleyip paylasirsa bizim yeniden indirip kuramamiz ve kendi yaptigimiz fixlerin cope gitmesine sebeb olur. O yuzden konuyu acan ve bizler bu hali uzerine yapilabilecek fixleri tek tek ilgili sorunun nasil duzeltilecegi yonunde paylasirsak daha iyi olur dusuncesindeyim. Konuyu acan tarafindan bir guncelleme gelecek ise bir an once gelsin ki en guncel hali uzerinden calismaya baslayalim ve daha konuyu acan tarafindan gumcelleme gelmez ise daha iyi olur bence
Dostum kimse fix'i paylaşmak zorunda değildir. kimse kimseyle bişey paylaşmak zorunda da değildir. Bu hayatta her zaman zorunluluklardan nefret etmişimdir. ama ben konuda dedim ki not olarak bıraktım hatta eğer fixlerini biliyorsanız paylaşın herkez faydalansın. İndirdiğin dosyalarda Game Source Client Source Client Ne Ararsan Var Bişeyi Biliyorsan Eğer Kafan Bu Kodlama İşine Çalışıyorsa Zaten Olan Sorunlar Sana Vız Gelir. He Ben Kodlama işini pek bilmiyorum fazlasıyla yapabildiklerimi yaptım yapamadıklarımı konuya dahil ettim. Yapabilen varsa fixini paylaşır paylaşmaz paylaşmadı diye ben bunu yargılayamam herkezin kendi özgür düşüncesi. Sende Biliyorsan Yap Bilmiyorsan Sorunsuz Files Paylaşılana kadar Bekle.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)