Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
güzel.
Tabii ki de getirin hocam bekliyorum güncellemeyiSorunsuz Uzaktan Market Sistemi ve Sorunsuz Official Grup Arama Sistemi Ekledim Konuya Güncelleme Olarak Getireyim mi![]()

Uzaktan Beceri Seçme Sistemindeki Questler'e bakın 6.skil Master Olmuyor 6.Skilin Master Kodunu Bulun ve 6.skill ile değiştirin.
Yok ben master olmasın normal versin istiyorsanız skill kodlarını bulun masterlar ile yer değiştirin.
örnek veriyorum
Hava kılıcı master kodu 250 35 ise
Normal kod ise 250 10 mesela
masteri normal ile yer değiştireceksiniz.
Yok ben master olmasın normal versin istiyorsanız skill kodlarını bulun masterlar ile yer değiştirin.
örnek veriyorum
Hava kılıcı master kodu 250 35 ise
Normal kod ise 250 10 mesela
masteri normal ile yer değiştireceksiniz.
At takip etmiyor denmiste takip ediyor bende
Benim gordugum buglar; cogu kolay fixlenir duruyor. Sadece heskes farketsin diye yaziyorum files guzel.
-Pet cagirilmisken sol alttaki pet resmine tiklayinca pey penceresi acilmiyor
-pet menusu ekrandayken ne kadar esc yaparsaniz yapin kapanmiyor illa carpidan kapatmak gerek
-bircok boss ve slotun drop bilgisi ekranindaki bilgi ile dusenler farkli
-oyun cok ram istiyor gibi geldi bilmiylrum belki bana oyle gelmistir 1 gb ile 2 ch acamiyorum oyunda oyuncu yok nasilsa acabilmeli bence swap yapip duruyo makine
-zodyaklar v.b. tr ile ayni yapilcaksa gozden gecirilmeli trde zodyak itemleri ortalama hasarlidir.
-won ile item pazara konmuyor
-bedensel tahtasindan skill alinca 6. Skill master olmuyor.
-bircok boss ve slotun drop bilgisi ekranindaki bilgi ile dusenler farkli demişsin
etc_drop'dan olabilir yada common_drop'dan illa orada yazılanlar olmayabilir bazen şans olarak düşebilir. etc_drop içindekini ve common_drop içindekini silersen o ekrandakiler dışında bişey düşmez. bu bir problem değil ekrandakiler garanti düşer ama olmayanlar şansa düşer bu bir sorun teşkil etmez yani ne olmuş oradakiler dışında bişey düşmüş ise adam ona göre mi kesecek boss'u

Hocam Filese Tam hepsini ayarlıyarak günceleme getirirseniz on numara olur bari yarım yamalak olmaz tam olsun iyi olsun-bircok boss ve slotun drop bilgisi ekranindaki bilgi ile dusenler farkli demişsin
etc_drop'dan olabilir yada common_drop'dan illa orada yazılanlar olmayabilir bazen şans olarak düşebilir. etc_drop içindekini ve common_drop içindekini silersen o ekrandakiler dışında bişey düşmez. bu bir problem değil ekrandakiler garanti düşer ama olmayanlar şansa düşer bu bir sorun teşkil etmez yani ne olmuş oradakiler dışında bişey düşmüş ise adam ona göre mi kesecek boss'u![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)