Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hocam peki nasıl yapacağım videoda göremedim sunucuyu kurarken de src atıp bırakmıştım derlememiştim şöyle hata veriyor
Denediğim kod ;Kod:Derleniyor -> Config.cpp gmake: g++: Command not found gmake: *** [Makefile:44: OBJDIR_DB/Config.o] Error 127
cd /usr/src/GameSource/Server/db/src
gmake clean && gmake -j20
Kodu direk copy paste yapmıyorsun umarım? && olan kısım enter'laman gereken kısım. Nasıl yaparım derken videoda client ve source buildi nasıl yapacağın gayet açık ve net. Tavsiyem adım adım izleyip videoda uygulananları uygulaman. Veya direk build işlemlerine geçmeden önce işin phyton kısmıyla yani build etmeden pack editleyerek işe başlaman. Direk sistem eklemek için ve hataları çözebilmen için tecrübeye ihtiyacın var. 1 haftada olacak iş değil bu işler

HocamKodu direk copy paste yapmıyorsun umarım? && olan kısım enter'laman gereken kısım. Nasıl yaparım derken videoda client ve source buildi nasıl yapacağın gayet açık ve net. Tavsiyem adım adım izleyip videoda uygulananları uygulaman. Veya direk build işlemlerine geçmeden önce işin phyton kısmıyla yani build etmeden pack editleyerek işe başlaman. Direk sistem eklemek için ve hataları çözebilmen için tecrübeye ihtiyacın var. 1 haftada olacak iş değil bu işler![]()
şuan kurulu zaten files bende sadece sourceyi derliyeceğim onun kodunu yazarsanız iyi olurTek tek gmake clean sonra j 20 yaptım sonuç gene aynıKodu direk copy paste yapmıyorsun umarım? ...![]()

Kod:
root@hosting:/usr/src/GameSource/Server/db/src # gmake clean
root@hosting:/usr/src/GameSource/Server/db/src # gmake -j20
Derleniyor -> Config.cpp
gmake: g++: Command not found
gmake: *** [Makefile:44: OBJDIR_DB/Config.o] Error 127
Hocam sizden daha çok fix bekliyoruz ben beceriksizimne oldu yol uzunmu gelmedi. :![]()
At binme sorunu ve aşşağıda ki sorunları da halledersen sen adamın dibisin dibi 
OfflineShop'a Yansıtma Uyarlanacak. Yansıtılmış Bir İtemi Normal Pazara Koyunca Yansıtma Görünüyor Fakat Offlineshop'da Gözükmüyor. Alt Tuşuna Basıp Yansıtılmış İtemi Chat Bölümünde Yansıtırsanız Orada da Yansıtma Gözüküyor Onda da Problem Yoktur.
Invertory Slot Marking Sisteminde Offlineshop'a İtem Koyarken Yani İtemi Alıp Offlineshopta Satmak İçin Koyduğunuz Zaman İtem Kırmızı Olması Gerek Ek Yapılması Gerek. Fakat Normal Pazarda Böyle Bişey Yok Ticarette Koyulan İtem Demirciye Koyulan İtem Kırmızı Oluyor Onlarda da Sorun Yok.
Üstünüzde Zırh Var Ve Normal Pazar Paketine Tıkladığınız Zaman Önce Zırhını Çıkar Diyor Ama Paketi Kullanıyor. Paketi Kullanmaması Lazım Onuda Ayarlayın.
Benim Gözümde En Büyük Sorun Olan İse At Oyuncuyu Takip Etmiyor
Pazara Won'a İtem Koyarsanız ve Bunu Biri Satın Aldığında Won'u Olmasa Bile Satın Alıyor. Yeterli Wonunuz Yok Deyip İtemi Satın Almaması Gerekiyor.
Genç Kahramanlar Questini Ayarlayın Her 10 Levelde Bir Quest Gelmesi Gerek Questteki İtemler Tamam İtemlere Ayar Çekmeyin Sadece Her 10 Levelde Bir Gelmesini Ayarlayın Şimdiki Quest Sürekli Yanda Duruyor Oyuncu İstediği Zaman Queste Tıklayıp İtemi Alabilir. Yada Ben Bilmiyorum O Questin Çalışma Prensibini Officialde Nasıl Bilmediğim İçin Sorun Olarak Gördüm.
Büyülü Ormanda Ağaç Yaratığı Metninde Efek Çıkmıyor Yani Metinlerde Efek Olur Duman Gibi Alttan Çıkar
O Metine O Efekti Ekleyin En Son Bişey Yapmıştım Oldu mu Bilmiyorum Ama Gitmedim Haritaya Bakmaya Siz Yine Kontrol Edin.
Yeni Kuşakların Parlaması Yok Bir Arkadaşımız Yeni Kuşakların Görünmesi Adlı Konu Vermişti O Konuyu Yapınca Kuşaklar Göründü Ama Bu Sefer Parlaması Gitti O Konuyu Yapmadan Önce Kuşaklar Görünmüyordu Ama Kuşakların Parlaması Vardı. Garip Bir Olay
Element Sisteminde Slot'a Engel Koyun Mesela Slotta Birtane Element Var O Element Orada Varken Başka Bir Elemente Tıkladığınızda İlk Önce Takılı Olanı Çıkarın Desin Yoksa Elemente Tıkladığınız Zamana Takılı Olan Çıkıp Diğeri Takılmıyor Yani Yok Oluyor Takılmış Gibi Algılıyor. Yada Bildiğiniz Bir Yolu Deneyin Öyle Engelleme Yapın.
Birtane Elementlerin Altında Neye Karşı Güçlü Olduğu Yazmıyor UNKNOW_TYPE Gibi Bişey Yazıyordu Şuan Aklıma Gelmiyor Onada Ayar Çekin. +200'e Kadar Eklemedim. Eklemek İsterseniz Benim Eklediklerime Bakarak Ekleyin Konudakini Eklerseniz Sunucu Açılmaz.
5. Seviyede Beceri Seçme Sisteminde Lycan Yok İndireceğiniz Client Packinin İçinde quest Adında Klasör var Orada questler var lycan için beceri seçme questide var belki işinize yarar diye 1 kaç tane daha quest koydum oradan faydalanın.
Invertory Slot Marking Sisteminde Offlineshop'a İtem Koyarken Yani İtemi Alıp Offlineshopta Satmak İçin Koyduğunuz Zaman İtem Kırmızı Olması Gerek Ek Yapılması Gerek. Fakat Normal Pazarda Böyle Bişey Yok Ticarette Koyulan İtem Demirciye Koyulan İtem Kırmızı Oluyor Onlarda da Sorun Yok.
Üstünüzde Zırh Var Ve Normal Pazar Paketine Tıkladığınız Zaman Önce Zırhını Çıkar Diyor Ama Paketi Kullanıyor. Paketi Kullanmaması Lazım Onuda Ayarlayın.
Benim Gözümde En Büyük Sorun Olan İse At Oyuncuyu Takip Etmiyor
Pazara Won'a İtem Koyarsanız ve Bunu Biri Satın Aldığında Won'u Olmasa Bile Satın Alıyor. Yeterli Wonunuz Yok Deyip İtemi Satın Almaması Gerekiyor.
Genç Kahramanlar Questini Ayarlayın Her 10 Levelde Bir Quest Gelmesi Gerek Questteki İtemler Tamam İtemlere Ayar Çekmeyin Sadece Her 10 Levelde Bir Gelmesini Ayarlayın Şimdiki Quest Sürekli Yanda Duruyor Oyuncu İstediği Zaman Queste Tıklayıp İtemi Alabilir. Yada Ben Bilmiyorum O Questin Çalışma Prensibini Officialde Nasıl Bilmediğim İçin Sorun Olarak Gördüm.
Büyülü Ormanda Ağaç Yaratığı Metninde Efek Çıkmıyor Yani Metinlerde Efek Olur Duman Gibi Alttan Çıkar
O Metine O Efekti Ekleyin En Son Bişey Yapmıştım Oldu mu Bilmiyorum Ama Gitmedim Haritaya Bakmaya Siz Yine Kontrol Edin.Yeni Kuşakların Parlaması Yok Bir Arkadaşımız Yeni Kuşakların Görünmesi Adlı Konu Vermişti O Konuyu Yapınca Kuşaklar Göründü Ama Bu Sefer Parlaması Gitti O Konuyu Yapmadan Önce Kuşaklar Görünmüyordu Ama Kuşakların Parlaması Vardı. Garip Bir Olay

Element Sisteminde Slot'a Engel Koyun Mesela Slotta Birtane Element Var O Element Orada Varken Başka Bir Elemente Tıkladığınızda İlk Önce Takılı Olanı Çıkarın Desin Yoksa Elemente Tıkladığınız Zamana Takılı Olan Çıkıp Diğeri Takılmıyor Yani Yok Oluyor Takılmış Gibi Algılıyor. Yada Bildiğiniz Bir Yolu Deneyin Öyle Engelleme Yapın.
Birtane Elementlerin Altında Neye Karşı Güçlü Olduğu Yazmıyor UNKNOW_TYPE Gibi Bişey Yazıyordu Şuan Aklıma Gelmiyor Onada Ayar Çekin. +200'e Kadar Eklemedim. Eklemek İsterseniz Benim Eklediklerime Bakarak Ekleyin Konudakini Eklerseniz Sunucu Açılmaz.
5. Seviyede Beceri Seçme Sisteminde Lycan Yok İndireceğiniz Client Packinin İçinde quest Adında Klasör var Orada questler var lycan için beceri seçme questide var belki işinize yarar diye 1 kaç tane daha quest koydum oradan faydalanın.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)