Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
gmake derkenEvet GameSource/Server/db/src içine atıp
cd /usr/src/GameSource/Server/db/src
gmake clean && gmake -j20 çek build olan db yi yükle player.sql'u da ekle tmmdır.
Reboot çek oyuna gir sonra taş bile gaya olsun charında biraz 3 5 gaya felan snra git para karşılığında depocudan yangı wona çevir 3 5 won yap oyundan çık gir yada reboot çek bak bakalım karışıklık olacak mı yine
derlemek için freebsd olması lazım değilmi şuan kurduğum host filesi onda olurmu bilmiyorumgmake derkenderlemek için freebsd olması lazım değilmi şuan kurduğum host filesi onda olurmu bilmiyorum
"Gmake" build yapma işleminin putty de yapılış kodlarından bir tanesi. Bu link üzerinden build nasıl yapılır ne işe yarar öğrenebilirsin.
"Gmake" build yapma işleminin putty de yapılış kodlarından bir tanesi. Bu link üzerinden build nasıl yapılır ne işe yarar öğrenebilirsin.
Kendi bilgisayarıma kurmadığım bi sunucuda yapabiliyor muyum ? yani sunucu host firmasına ait
Tabi ki yapabilirsin.Kendi bilgisayarıma kurmadığım bi sunucuda yapabiliyor muyum ? yani sunucu host firmasına ait
Hocam peki nasıl yapacağım videoda göremedim sunucuyu kurarken de src atıp bırakmıştım derlememiştim şöyle hata veriyorTabi ki yapabilirsin.
Kod:
Derleniyor -> Config.cpp
gmake: g++: Command not found
gmake: *** [Makefile:44: OBJDIR_DB/Config.o] Error 127
cd /usr/src/GameSource/Server/db/src
gmake clean && gmake -j20
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)