- Konular
- 121
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 16d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 297
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 154
- MmoLira
- 45
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Avat avat avatsen burada limba3'de en yapmışsın limba2'yide en yapmışsın. limba3 tr olup limba2 en olmauacak mı
Kod:ACMD(do_limba) { char query[1024]; sprintf(query, "UPDATE account.account SET limba = 'ro' WHERE id = '%d'", ch->GetAID()); DBManager::instance().DirectQuery(query); ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Ai setat limba romana."); } ACMD(do_limba2) { char query[1024]; sprintf(query, "UPDATE account.account SET limba = 'en' WHERE id = '%d'", ch->GetAID()); DBManager::instance().DirectQuery(query); ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "You set language in english."); } ACMD(do_limba3) { char query[1024]; sprintf(query, "UPDATE account.account SET limba = 'en' WHERE id = '%d'", ch->GetAID()); DBManager::instance().DirectQuery(query); ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "You set language in turkish."); }
dedim ya zaten cmd_general.cpp açarsan görürsün diye- Katılım
- 5 Şub 2018
- Konular
- 121
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 16d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 297
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 154
- MmoLira
- 45
- DevLira
- 9
Aga sistem sorunsuz türkçede sıkıntısız çalışıyor fakat multi.pyde x y ayarı nasıl yapacaz türkçe eklendi çünkü 50 80 diye gidiyo yapamadım orayı en son hali bu
4 le mi çarpıp sonucu yazcaz anlıyamadım yazsakda panel büyümüyo arkadaş
Türkçe sıkıntısız çalışıyor romanca ve ingilizce dillerinede baktım çalışıyor onlarda
tek sıkıntı birbirinin içine girmiş asdasdas
4 le mi çarpıp sonucu yazcaz anlıyamadım yazsakda panel büyümüyo arkadaş
Türkçe sıkıntısız çalışıyor romanca ve ingilizce dillerinede baktım çalışıyor onlarda
tek sıkıntı birbirinin içine girmiş asdasdas
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 121
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 16d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 297
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 154
- MmoLira
- 45
- DevLira
- 9
Multi.Py 'den girin turkey'i turkish yapın işte ingilizcem kötü görüyonuz turkey ülke adı olmasına rağmen ben gidipte turkish yazacağım yerde turkey yazmışım karışıklığıma gelmiş kusuruma bakmayın 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)