Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[BeviS] Multi language

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

yav hacı ben şunu anlamadım :) ben şimdi locale_tr.eix epk açtım locale/tr şimdi bizimki bu şekil ben birde tr 'nin olduğu bölüme en ve ro adında klasörler açıp bunların içine tr'deki dosyaları ingilizce ve romanya diline çevirip ingilizceyi en içine romanyayı ro içine atacağım bu şekil olmayacak mı??

yav hacı ben şunu anlamadım :) ben şimdi locale_tr.eix epk açtım locale/tr şimdi bizimki bu şekil ben birde tr 'nin olduğu bölüme en ve ro adında klasörler açıp bunların içine tr'deki dosyaları ingilizce ve romanya diline çevirip ingilizceyi en içine romanyayı ro içine atacağım bu şekil olmayacak mı??
sen multi.py 'yi anlamamışsın :D multi.py açarsan locale değiştiriyor bu sistem sadece
bitane locale_en ile locale_ro epk bul ondan sonra içindekileri sil kendi filesindekileri koy çünkü verileri dil değiştirince diğer epklerden çekecek. Nasıl yapacağını hala anlamadıysan multi.py aç görürsün zaten epk değiştiriyor dil desteği için
oyüzdende locale_ro bul ve locale_en içindekileri ne varsa sil kendi filesindekileri oraya yükle locale interface içindekileri koy onun içine ay anlatamadımmı hala :D

sen multi.py 'yi anlamamışsın :D multi.py açarsan locale değiştiriyor bu sistem sadece
bitane locale_en ile locale_ro epk bul ondan sonra içindekileri sil kendi filesindekileri koy çünkü verileri dil değiştirince diğer epklerden çekecek. Nasıl yapacağını hala anlamadıysan multi.py aç görürsün zaten epk değiştiriyor dil desteği için
oyüzdende locale_ro bul ve locale_en içindekileri ne varsa sil kendi filesindekileri oraya yükle locale interface içindekileri koy onun içine ay anlatamadımmı hala :D

hahahaahha :) locale_en epk bulurum ama içindekileri silip kendi interfacemi felan yükleyeceğim zaman interfacedeki yazılarıda ingilizce diline çevireceğim ya ben burayı anlamadım işte yahu :D

sen burada limba3'de en yapmışsın limba2'yide en yapmışsın. limba3 tr olup limba2 en olmauacak mı

Kod:
ACMD(do_limba)
{
        char query[1024];
        sprintf(query, "UPDATE account.account SET limba = 'ro' WHERE id = '%d'", ch->GetAID());
        DBManager::instance().DirectQuery(query);

ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Ai setat limba romana.");
}

ACMD(do_limba2)
{
        char query[1024];
        sprintf(query, "UPDATE account.account SET limba = 'en' WHERE id = '%d'", ch->GetAID());

ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "You set language in english.");
}

ACMD(do_limba3)
{
        char query[1024];
        sprintf(query, "UPDATE account.account SET limba = 'en' WHERE id = '%d'", ch->GetAID());

ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "You set language in turkish.");
}

hahahaahha :) locale_en epk bulurum ama içindekileri silip kendi interfacemi felan yükleyeceğim zaman interfacedeki yazılarıda ingilizce diline çevireceğim ya ben burayı anlamadım işte yahu :D
Sana bi program veririm mevcut türkçeyi ingilizceye ve türkçeye çeviriyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri