Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Visual Studio

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xefsane0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 625
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar visual studio indirmiştim bilgisayarıma format attım D diskine kurmuştum c ye format attım visual stuudio duruyor fakat 100 tane dosya var exesini bulamadım exe yerini bilen vars söylesin yoksada visual studio olan birisi exesini bana dosya yoluyla atın

Merhaba arkadaşlar visual studio indirmiştim bilgisayarıma format attım D diskine kurmuştum c ye format attım visual stuudio duruyor fakat 100 tane dosya var exesini bulamadım exe yerini bilen vars söylesin yoksada visual studio olan birisi exesini bana dosya yoluyla atın
visual studio yu nekadarda d ye kursan da c ye dosya atıyor. kurulumunda gösteriyor ztn işte atıyorum 3 gb ise 1 gb ını c ye 2 gb ını d diskinde tutucam diye. en iyi en baştan kurma.

visual studio yu nekadarda d ye kursan da c ye dosya atıyor. kurulumunda gösteriyor ztn işte atıyorum 3 gb ise 1 gb ını c ye 2 gb ını d diskinde tutucam diye. en iyi en baştan kurma.
Hocam ben size clienti atsam siz bana build edip atamazmısnız onu indirene kadar çok zman olur eğer varsa tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri