Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar visual studio indirmiştim bilgisayarıma format attım D diskine kurmuştum c ye format attım visual stuudio duruyor fakat 100 tane dosya var exesini bulamadım exe yerini bilen vars söylesin yoksada visual studio olan birisi exesini bana dosya yoluyla atın
visual studio yu nekadarda d ye kursan da c ye dosya atıyor. kurulumunda gösteriyor ztn işte atıyorum 3 gb ise 1 gb ını c ye 2 gb ını d diskinde tutucam diye. en iyi en baştan kurma.Merhaba arkadaşlar visual studio indirmiştim bilgisayarıma format attım D diskine kurmuştum c ye format attım visual stuudio duruyor fakat 100 tane dosya var exesini bulamadım exe yerini bilen vars söylesin yoksada visual studio olan birisi exesini bana dosya yoluyla atın
Hocam ben size clienti atsam siz bana build edip atamazmısnız onu indirene kadar çok zman olur eğer varsa tabivisual studio yu nekadarda d ye kursan da c ye dosya atıyor. kurulumunda gösteriyor ztn işte atıyorum 3 gb ise 1 gb ını c ye 2 gb ını d diskinde tutucam diye. en iyi en baştan kurma.
yollaHocam ben size clienti atsam siz bana build edip atamazmısnız onu indirene kadar çok zman olur eğer varsa tabi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)