romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 l PixelBot - En basit şekilde hatasız kurulum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ribbon

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
9h 57m
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
3 Yıl 10 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
26
MmoLira
69
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle merhaba arkadaşlar bu konunun daha önce açılıp açıldığını bilmiyorum fakat forumdaki konularda hilenin nasıl açıldığını anlatmaya çalışan bazı arkadaşlar gördüm şimdi bunları size en basit şekilde ve sıfır hata alarak nasıl yapacağınızı anlatmak istiyorum

Öncelikle indirmeniz gereken 2 adet program mevcut.

Bilgisayaranız için en uygun olanı indirin: Python
Bilgisayarınız için en uygun olanı indirin : Visual Studio Code

Bu iki programı indirip kurulup işlemlerini tamamladıktan sonra

CMD yi yönetici olarak çalıştırın ve altta vermiş olduğum kodları tek tek yapıştırın otomatik olarak indirip kurulum sağlayacaktır. (Warning hatası alıyorsanız şu kodu yapıştırın : python -m pip install --upgrade pip)
Kodlar: pip install pynput - pip install keyboard - pip install pydirectinput - pip install vision - pip install PyAutoGUI - pip install opencv-python - pip install numpy.(Bunların birisini bile indirmez iseniz hatalar ile karşılaşacaksınız.

Üstte bulunan CMD ile indirme işlemini bitirdiğiniz de aşşağıdaki adıma geçebilirsiniz.

1.Linkte vermiş olduğum dosyayı indirin ve masaüstene değil direk olarak C:/ Klasörünün içine atın

2.Visual Studio Code ' U Yönetici olarak çalıştırın .

3.Adım sol tarafda open folder a tıklayarak size indirtmiş olduğum "KLASÖRÜ" seçin.

4.Adım sol taraftaki dosyalardan gui.py ye tıklayarak 107.Satıra gelin ve C: Klasörüne attığınız dosyanın

cascade.xml yolunu kopyalayın ve fotoğrafta gösterdiğim şekilde yapıştırın.

Örnek.png

5.CTRL + S Tuşuna basarak dosyayı kaydedin ve programdan çıkış yapın

6.CMD Yi yönetici olarak çalıştırın

7.Cmd ile C diskine attığımız dosyanın içine gitmemiz gerekiyor klasörün bağlantı yolunu kopyalayın ve CMD de kopyaladığınız dosya yoluna şu kodu yapıştırın "cd C:\OpenCV-Game-Bot-main"

8.Aynı CMD Ekranına "python gui.py" Kodunu kopyala yapıştır yapıyoruz ve hile programımız açılıyor

Gelen ekranda oyunumuzu açtıkan sonra ara butonuna tıklıyoruz ve metin2 penceresinin ismini seçiyoruz.(Oyunda sağ tıklamayı atak sol tıklamayı kamera modu yapmayı unutmayın yoksa çalışmayacaktır.)

BAŞLA dediğimiz zaman hile otomatik olarak metinleri algılayıp kesmeye başlayacaktır.

metin2 farm serverlerda metinler farklılık göstere bilir bu sebeple metinleri algılayamaya bilir ve yavaş kalabilir bunun için kendinize cascade.xml dosyası oluştura bilirsiniz.

İYİ FARMLAR :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yanlışıkla 2 adet aynı konudan paylaşmışım. Bu konunun kaldırılmasını talep ediyorum. Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri