- Konular
- 86
- Online süresi
- 22g 36299s
- Reaksiyon Skoru
- 1,320
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 229
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 6 Gün
- MmoLira
- 2,636
- DevLira
- 53
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Sağlıksızdan kastın ne açıklar mısın sistemim gayet güzel çalışıyor?onun paylaştıgında itemleri bir listeye atıp envanteri silip listeyi envantere çıkarıyor çok sağlıksız bir yöntem
bunu kullan bide aynı şekilde bu konudakini yap sorunsuz çalışırhttps://forum.turkmmo.com/konu/3352193-python-envanteri-duzenle-eklentisi/
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 3
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
onun paylaştıgında itemleri bir listeye atıp envanteri silip listeyi envantere çıkarıyor çok sağlıksız bir yöntem
bunu kullan bide aynı şekilde bu konudakini yap sorunsuz çalışırhttps://forum.turkmmo.com/konu/3352193-python-envanteri-duzenle-eklentisi/
Umarım beni yanlış anlamazsınız ama o sistemle bu sistemin arasında dağlar kadar fark var. 1. olarak bu sistemde farklı eşyaları sıralamıyor. Örneğin siz yeşil şebnemi 2. envantere koydunuz 3. envanterinizde yeşil şebnem var tekrar olarak . 3. envanterdeki yeşil şebnemi 2. envanterdeki yeşil şebnemle birleştirecektir. Ama @durda arkadaşımızın yaptığı sistem bütün eşyaları isme veya belirlediğin parametreye göre sıralamakta.
Saygılarımla.
- Konular
- 86
- Online süresi
- 22g 36299s
- Reaksiyon Skoru
- 1,320
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 229
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 6 Gün
- MmoLira
- 2,636
- DevLira
- 53
Yok hocam niye yanlış anlıyayım? Benimkinin amacı zaten sıralama için bu konuya laf etmedim ben o sisteme sağlıksız dediği için sordum.Umarım beni yanlış anlamazsınız ama o sistemle bu sistemin arasında dağlar kadar fark var. 1. olarak bu sistemde farklı eşyaları sıralamıyor. Örneğin siz yeşil şebnemi 2. envantere koydunuz 3. envanterinizde yeşil şebnem var tekrar olarak . 3. envanterdeki yeşil şebnemi 2. envanterdeki yeşil şebnemle birleştirecektir. Ama @durda arkadaşımızın yaptığı sistem bütün eşyaları isme veya belirlediğin parametreye göre sıralamakta.
Saygılarımla.
Saygılarımla.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)