HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkese merhaba forum
Şuan mobil olduğum için herhangi bir fotoğraf ve link paylaşmam mümkün değil lakin gerekli anlatımı yapmaya çalışacağım
ilk önce lalaker 1 in bypassını indirmeniz gerekiyor
Daha sonra @Stabily kardeşime özelden mesaj atıp bana vermiş olduğu suppend programını isteyin yardımcı olacaktır
Lalakerin sitesinden reklamları vb. geçip hazır edin ve oynadığınız serverin clientini bulup seçin
@Stabily kardeşimden aldığınız programı indirip
.bin kısmını dazyshield .bin olarak seçin
Arkadaşlar lalaker 1in bypassını çalıştırın oto pack geldiğinde 5 6 saniye bekleyin
Daha sonra oyunu başlatın seri bir şekilde aldığınız suppend programından oyunu suppend edin
Process hacker 2 yı açın ve bypassı bulun 3 adet program uzantısı göreceksiniz 2. Olan uzantıyı suppend edin
Daha sonra dazyshield.bin bulup .evb ile başlayan 10 15 kadar uzantı göreceksiniz onların hepsini seçin ve 10 15 kere suppend diyin
Sonra dazyshield.bin sağ tıklayın resume diyin
Oyun paneli açılacaktır lakin lalaker1 in mod hilesini denemeyin çalışmayacaktır forumda başka bir mod hilesi bulabilirsiniz
Öncelikle konuda belirttiğim @Stabily kardeşimin programı virüslü değildir konunun en basında soyledigim gibi telefondan yazıyorum şuan herhangi bir link koyma şansım yok ama yarın ekleyeceğim dediğim gibi gönlünüz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz
Eğer bakın konu ile alakalı bir öneri veya sormak istediğiniz bir şey varsa yorum atabilirsiniz yada özelden masaj yazabilirsiniz
UYARI : ARKADAŞLAR BU YÖNTEM MÜTEVAZI BIR BILGISAYARI AŞIRI ZORLAYACAKTIR EĞER MÜTEVAZI BIR SİSTEMİNİZ VAR İSE KULLANMAYIN DENEMEYIN !
Şuan mobil olduğum için herhangi bir fotoğraf ve link paylaşmam mümkün değil lakin gerekli anlatımı yapmaya çalışacağım
ilk önce lalaker 1 in bypassını indirmeniz gerekiyor
Daha sonra @Stabily kardeşime özelden mesaj atıp bana vermiş olduğu suppend programını isteyin yardımcı olacaktır
Lalakerin sitesinden reklamları vb. geçip hazır edin ve oynadığınız serverin clientini bulup seçin
@Stabily kardeşimden aldığınız programı indirip
.bin kısmını dazyshield .bin olarak seçin
Arkadaşlar lalaker 1in bypassını çalıştırın oto pack geldiğinde 5 6 saniye bekleyin
Daha sonra oyunu başlatın seri bir şekilde aldığınız suppend programından oyunu suppend edin
Process hacker 2 yı açın ve bypassı bulun 3 adet program uzantısı göreceksiniz 2. Olan uzantıyı suppend edin
Daha sonra dazyshield.bin bulup .evb ile başlayan 10 15 kadar uzantı göreceksiniz onların hepsini seçin ve 10 15 kere suppend diyin
Sonra dazyshield.bin sağ tıklayın resume diyin
Oyun paneli açılacaktır lakin lalaker1 in mod hilesini denemeyin çalışmayacaktır forumda başka bir mod hilesi bulabilirsiniz
Öncelikle konuda belirttiğim @Stabily kardeşimin programı virüslü değildir konunun en basında soyledigim gibi telefondan yazıyorum şuan herhangi bir link koyma şansım yok ama yarın ekleyeceğim dediğim gibi gönlünüz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz
Eğer bakın konu ile alakalı bir öneri veya sormak istediğiniz bir şey varsa yorum atabilirsiniz yada özelden masaj yazabilirsiniz
UYARI : ARKADAŞLAR BU YÖNTEM MÜTEVAZI BIR BILGISAYARI AŞIRI ZORLAYACAKTIR EĞER MÜTEVAZI BIR SİSTEMİNİZ VAR İSE KULLANMAYIN DENEMEYIN !
hacı olmadı ben denedım ama bazen koruma mudahale dıyo onu gectıgımde ıse proces hacker2 evp secıyorum 2 tane cıkıyo zaten bende dedıgın gıbı suspend edıyorum 10 15 kez sonra resume dedıgım zaman oyun ekranı gelmıyor
Özelden anlatayım nerde takıldıysanhacı olmadı ben denedım ama bazen koruma mudahale dıyo onu gectıgımde ıse proces hacker2 evp secıyorum 2 tane cıkıyo zaten bende dedıgın gıbı suspend edıyorum 10 15 kez sonra resume dedıgım zaman oyun ekranı gelmıyor
@mehter001 resim veya videolar ile içeriği biraz daha detaylı anlatabilirsen daha açıklayıcı ve kolay olabilir.
Şuan işyerinde olduğum için bişey yapamıyorum yarın herşeyi detaylı anlatacağım admin@mehter001 resim veya videolar ile içeriği biraz daha detaylı anlatabilirsen daha açıklayıcı ve kolay olabilir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)