noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Dazyshield Turan Taktiği Bypass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mehter001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

TAKTİK FİX YEMİŞ DURUMDA

Merhaba arkadaşlar
Gördüğüm kadarı ile çoğunluk dazyshield korumasında hile açamadığını söylüyor
Size kendi deneyimlerimle bulduğum bypass yöntemini göstereceğim

Arkadaşlar öncelikle windows 7 ve windows 8 için yapılacakları anlatacağım
Bakın arkadaşlar öncelikle bir adet .py uzantılı dosyaya ihtiyacınız var forumda bulabilirsiniz veya
Dreamfancy.org sitesini araştırım ordan indirebilirsiniz

Bu dosyanın ismini a.py diyelim .py uzantısını .mix yapacaksınız
Daha sonra bu dosyayı metin2 nin bulunduğu klasöre atmanız lazım
Arkadaşlar ihtiyacımız olan 2 adet program var
1-process hexor
2-process hacker 2
Gerekli programları indirip masaüstüne atın
Arkadaşlar herşey hazırsa eğer bilgisayarınızı yeniden başlatın ve kendine gelmesini beklemeden hemen oyunu açın

V3dgMj.png

Evet gördüğünüz gibi hata geldi
Gelen hataya tamam demeden process hexoru açıyoruz

LOrYba.png

Benim oynadığım mt2nin exe uzantısı df.exe sizde farklı olabilir görev yöneticisinden öğrenebilirsiniz
Evet arkadaşlar df.exeye sağ tıklayıp Suppend diyoruz
Daha sora Process hacker 2 programımızı YÖNETİCİ ÇALIŞTIRIYORUZ
Hataya hayla ( tamam ) demiyoruz arkadaşlar
Aya0Dr.png

Arkadaşlar process hacker 2yi yönetici çalıştırdıktan sonra oynadığınız serverin exe uzantısına tıklayıp
Threads bölümüne geliyoruz
Arkadaşlar evb ile başlayan bileşenler hariç hepsini sağ tıklayıp resume diyoruz
Arkadaşlar process hexor ve process hacker2yi kapatıp gelen hataya tamam diyoruz
Ch paneli açıldıktan sonra istediğiniz hileyi açabilirsiniz ben lalaker1 in hilesini tercih ediyorum
evet arkadaşlar keyifli oyunlar
Önemli
1-her seferinde bilgisayarı yeniden başlatıp direk bilgisayarın kendisine gelemden metin2yi çalıştırmanız gerekiyor
2-Arkadaşlar ilk görselde gördüğünüz gibi hata geldiği zaman yan tarafta dazyshield korumasının yükleme ekranı gelmesi gerekiyor eğer gelmediyse bilgisayarı tekrar başlatıp yine aynı yöntemi denemeniz lazım
3-windows 10 kullanan arkadaşlar herhangi yeniden başlatmaya gerek kalmadan oyunu kapattıktan sonra yine aynı yöntemlerle hileyi çalıştırabilir

Evet Arkadaşlar Sorunla karşılaşırsanız özelden bana ulaşabilirsiniz
Çoğu kişi hile açamadığı için bu paylaşımı yapmakta kendimi sorumlu hissettim saten 2 gün öncesine kadar size paylaşacağımı söylemiştim herkese iyi oyunlar

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

İlginç bir method olmuş açıkçası hiç aklıma gelen bir yöntem değil bazı start fonksiyonlarına ek koruma almak gerekecek :) ama öncelikle sizi tebrik ediyorum emeğiniz için ve açığı bildirdiğiniz içinde teşekkürler sağlıcakla kalın iyi forumlar
detaylı olarak ilk konum forum yetkilileri eksik bir şey varsa konuyu ilk önce kapatmadan söyleyebilirlerse memnun olurum

İlginç bir method olmuş açıkçası hiç aklıma gelen bir yöntem değil bazı start fonksiyonlarına ek koruma almak gerekecek :) ama öncelikle sizi tebrik ediyorum emeğiniz için ve açığı bildirdiğiniz içinde teşekkürler sağlıcakla kalın iyi forumlar

Bilgi için teşekkürler bu konu ile ilgilendikten sonra 2. Yöntemi paylaşacağım belki aklına gelirde şu svsideyi bitirmeyi denersin bu kadar üşengeç olma

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri