SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
Hikaye Ekle

Dazyshield SON Turan Yöntemi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mehter001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Selamın Aleyküm öncelikle

gördüğüm kadarı ile lalaker bypass ve hilesini güncelledikten kısa süre sonra dazyshiel tarafından fixlendi.
normalde forumdaki 2 kod bilgisi olan arkadaşların çamur atması yüzünden ben paylaşım yapmıyordum artık
bir arkadaş özelden iletişime geçti son kez bir paylaşım yapmak istiyorum yine yorumda çamur atacaksınız biliyorum
öncelikle adminlerim hiçbir konumda video paylaşmadığımın farkındayım makinem üst düzey değil
tek çekirdek sempron işlemci kullandığımdan dolayı bu paylaşımdada herhangi bir video olmayacak konuyu kapatabilmek sizin elinizde neyse bu kadar muhabbet yeterli okuyanlara teşekkür ederim.
ilk önce bu yöntem için 64 bit windows 8 veya 10 kullanmanız gerekmektedir
lalaker1in güncel bypassını ve kullanmak isterseniz hilesini indiriniz.
process hexor process hacker 2 programlarını indiriniz.
bypass ve hile için gerekli ayarlamaları yapın.
bypassı yönetici çalıştırıp oyun kapanmadan karakter yerine gelin oyunu başlatmayın
daha sonra process hexordan oyunu suppend edip
process hacker 2den yöntem 2de anlattığım sistemi uygulayın ama bu sefer dazyshield.bin oyun uzantısını en son resume edin işlem tamamdır bazı bilgisayarlarda aynı oyundan atma sorunu oluyor karakterlerinizden çıkın tekrar ıd şifreniz ile giriş yapın şuan için çözüm bu bulduk

arkadaşlar saçma sapan yorum atanlar var ben gayet açıklayıcı anlatıyorum yöntemi lütfen eskisi gibi yorumlarla bana gelmeyin
okuduğunuz için teşekkür eder artık turkmmo sitesini kullanmayı bıraktığımı belirtirim iyi oyunlar iyi eğlenceler.

Arkadaşlar Selamın Aleyküm öncelikle

gördüğüm kadarı ile lalaker bypass ve hilesini güncelledikten kısa süre sonra dazyshiel tarafından fixlendi.
normalde forumdaki 2 kod bilgisi olan arkadaşların çamur atması yüzünden ben paylaşım yapmıyordum artık
bir arkadaş özelden iletişime geçti son kez bir paylaşım yapmak istiyorum yine yorumda çamur atacaksınız biliyorum
öncelikle adminlerim hiçbir konumda video paylaşmadığımın farkındayım makinem üst düzey değil
tek çekirdek sempron işlemci kullandığımdan dolayı bu paylaşımdada herhangi bir video olmayacak konuyu kapatabilmek sizin elinizde neyse bu kadar muhabbet yeterli okuyanlara teşekkür ederim.
ilk önce bu yöntem için 64 bit windows 8 veya 10 kullanmanız gerekmektedir
lalaker1in güncel bypassını ve kullanmak isterseniz hilesini indiriniz.
process hexor process hacker 2 programlarını indiriniz.
bypass ve hile için gerekli ayarlamaları yapın.
bypassı yönetici çalıştırıp oyun kapanmadan karakter yerine gelin oyunu başlatmayın
daha sonra process hexordan oyunu suppend edip
process hacker 2den yöntem 2de anlattığım sistemi uygulayın ama bu sefer dazyshield.bin oyun uzantısını en son resume edin işlem tamamdır bazı bilgisayarlarda aynı oyundan atma sorunu oluyor karakterlerinizden çıkın tekrar ıd şifreniz ile giriş yapın şuan için çözüm bu bulduk

arkadaşlar saçma sapan yorum atanlar var ben gayet açıklayıcı anlatıyorum yöntemi lütfen eskisi gibi yorumlarla bana gelmeyin
okuduğunuz için teşekkür eder artık turkmmo sitesini kullanmayı bıraktığımı belirtirim iyi oyunlar iyi eğlenceler.

Nerelerdesin sen be reis. ne zamandır gözükmüyorsun :/

çalıştına dair kanıt atabilirseniz video şeklinde 7x prodamagenin sorunsuz çalıştına dair sabite alabiliriz aksi taktirde sabite alınmıyacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri