- Konular
- 32
- Online süresi
- 10d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 68
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 3,765
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Türkmmo Ailesi bildiğiniz üzere ülkemizde ve dünyada E-Spor Turnuvaları ciddi anlamda yaygınlaştı ve nerdeyse her oyunun E-Spor Turnuvaları düzenleniyor. Bu kadar oyunun turnuvası oluyor peki metin2'nin neden olmasın ? "Kardeşim güzel diyorsun o zaman yapta görelim" diyenleri tahmin edebiliyorum fakat böyle bir proje olacaksa bu proje'nin başında bu işten iyi anlayan yıllardır bu işin içerisinde olan profesyonel server geliştiricileri olması gerekir. Böyle bir etkinliği düzenlemekte Türkmmo'ya yakışır.
Peki bu sistem nasıl olmalı derseniz benim kendi fikrim turnuva loncalar arasında düzenlenmeli, oyun özellikleri için turnuvaya katılacak loncaların fikri alınabilir loncaların itemlerini düzmeleri için bir süre verilebilir ( Mesela 1 ay) bu süre sonunda kura ile lonca savaşları'nın kimler arasında yapılabileceği belirlenebilir kazanan loncalara ödül verilebilir bu etkinlikler düzenli olarak birkaç ayda bir yapılsa hatta lonca savaşlarında twitch yayınları açılsa fena olmaz.
Olmaz diye bişey yok istenirse yapılabilir dediğim gibi böyle bir proje olursa gerçekten bu işe yakışır bir ekip, gerek yazılımsal gerek donanımsal olarak sağlam makineler ve bu işin hakkını verecek insanlar olması gerekir. Bence bu konu tartışmaya açık bir konu sizde benim gibi düşünüyorsanız kendi düşüncelerinizi yazabilirsiniz.
Bu konu buraya uygun mu bilmiyorum eğer uygun değilse yetkili arkadaşlardan konunun uygun bölüme taşınmasını rica ediyorum.
Peki bu sistem nasıl olmalı derseniz benim kendi fikrim turnuva loncalar arasında düzenlenmeli, oyun özellikleri için turnuvaya katılacak loncaların fikri alınabilir loncaların itemlerini düzmeleri için bir süre verilebilir ( Mesela 1 ay) bu süre sonunda kura ile lonca savaşları'nın kimler arasında yapılabileceği belirlenebilir kazanan loncalara ödül verilebilir bu etkinlikler düzenli olarak birkaç ayda bir yapılsa hatta lonca savaşlarında twitch yayınları açılsa fena olmaz.
Olmaz diye bişey yok istenirse yapılabilir dediğim gibi böyle bir proje olursa gerçekten bu işe yakışır bir ekip, gerek yazılımsal gerek donanımsal olarak sağlam makineler ve bu işin hakkını verecek insanlar olması gerekir. Bence bu konu tartışmaya açık bir konu sizde benim gibi düşünüyorsanız kendi düşüncelerinizi yazabilirsiniz.
Bu konu buraya uygun mu bilmiyorum eğer uygun değilse yetkili arkadaşlardan konunun uygun bölüme taşınmasını rica ediyorum.
Son düzenleme:
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 1 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 11
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
inş
- Konular
- 832
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 10d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 474
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 252
- MmoLira
- 2,422
- DevLira
- 0
Uygun bölüme taşındı.
- Konular
- 3,640
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 17d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 4,815
- Altın Konu
- 163
- TM Yaşı
- 16 Yıl
- Başarım Puanı
- 474
- MmoLira
- -933
- DevLira
- 0
Dediğin turnuvalar zaten düzenleniyor ve güzelde ödüller veriliyor. Ancak bunu E-spor aşamasına taşımak için tüm camianın tek bir çatı altında toplanması gerekir. Diğer türlü bu tamamen amatör ve ilgi çekmeyen verilen emeğin karşılığını vermeyen bir uğraşa dönüşür. Bu yüzden de kimse bu işe zaman harcamak istemez açıkçası.
- Konular
- 3,472
- Çözüm
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 3,203
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 390
- MmoLira
- -468
- DevLira
- 0
Metin2 için bir E-Spor projesi olacağını zannetmem yetenek gerektirecek bir oyun değil. Buna ek olarak para farkı var ep çek istediğini yap mantığı ile işliyor.Lonca turnuvaları üzerinden ilerlenebilir belki.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)