Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

M2M Full Client [Mt2Mester.eu] Test filesi 40k Game

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kadirayas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu oyun seni hayattan bezdirdi bırak uğraşma artık kadir abi paylaşım için'de teşekkürler :)

Gerçekten haklısın kardeşim yok ben M2MNext Oyunu,nun Filesleri ile oyun açacağım Merak etme Bakalım O Oyunada Telif Ata Bilecekler Varmı ? Görecem :)

Saygılarımla kardeşim iyi forumlar

REZ#
Z9m6va.jpg

Son düzenleme:
thx.

#Metin2 9.3.rar hasarlı rar sıkıştırması yarıda kesilmiş sanırım client files ve mysql sağlam.

kıllanıpta b*k atan arkadaşlar çıkmadan not düşeyim istedim

clientteki eternexus.exe sinin 32-33 mb olma sebebi enigmayla program liblerinin yayıntı yapmasın diye exeye gömülmüş olması gel gelelim buda totalte bayabi virüs çıkmasına sebep oluyo

Yoh babo bunda virüs vardır dicek zatlar şunu kullanabilir

filesin 40k yapısı samurai core üstüne kurulmuş onada burdan ulaşabilirsiniz.

Teşekkür ederim bilgilerin gerçekten doğrudur oyunu geliştirmek isteyen kişiler varsa verdin herşey işlerine yarayacaktır

Ben Forumda işlerim sebebi ile çok uzun aktif kalamıyorum aktif görünsemde PC başında olamadığımdan dolayı pek ilgilenemiyorum Konu sabite alınırsa iyi olur

EĞER oyunu M2M olarak açacak varsa Alan Adında Olan Siteye Oyununu ekleye bilmesi için Sitemden kendisine gerekli Görev yetkisi vede sunucu ipine açıp oyun sitesinde yayınlatırıp kullanmasına da izin veririm lakin site adını yada site dosyalarını hiç bir zaman kendisine vermem devretmem ayrıca elimde olan başka packleride isteyen kişilere vermem sadece 4 tane orjinal oto packker var Onları belki izlere Verebilirim..

Ayrıca Face Vede Tivetter sayfalarında Yetki vere bilirim

Teşekkürler

Loncayla gelicemmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri