- Konular
- 13
- Online süresi
- 17h 22m
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 299
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hallettim sorun kalmadıo iş zor burda kimse bu konuda yardımçı olmaz sanırım bilende sayılı insan çıkar .
- Konular
- 29
- Online süresi
- 1h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
,arkada
1 9.3 dosya hasarlı lakin o zaten oyunu kurmak için gerekli free dbs 9.3 yerine başka bir free dbs 9.2 de kura bilirsiniz 10.1 e kadar çalışıyordu bildim kadarı ile siz başka yerden de indirin kurun o önemli olan diğer hasarsız olan dosyalar ile kurulumu yapın eğer test serveriniz varsa direk indirdiğiniz game myslq dosyalarını test serverine yükleyin vede packler ile oyun açılacaktır...
Sayın arkadaşım root dosyası adı seas olması gerekli bu oyunun asıl dosyalarında root dosyası seas olan dosya
o iş zor burda kimse bu konuda yardımçı olmaz sanırım bilende sayılı insan çıkar .
1 9.3 dosya hasarlı lakin o zaten oyunu kurmak için gerekli free dbs 9.3 yerine başka bir free dbs 9.2 de kura bilirsiniz 10.1 e kadar çalışıyordu bildim kadarı ile siz başka yerden de indirin kurun o önemli olan diğer hasarsız olan dosyalar ile kurulumu yapın eğer test serveriniz varsa direk indirdiğiniz game myslq dosyalarını test serverine yükleyin vede packler ile oyun açılacaktır...
Sayın arkadaşım root dosyası adı seas olması gerekli bu oyunun asıl dosyalarında root dosyası seas olan dosya
- Konular
- 29
- Online süresi
- 1h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
Şu adama birisi türkçeyi öğretsin.
kusura bakma türkçe kıtlığım var
sen türkçeme bakacağına başkaların neyse kusura bakma kardeş eksik türkçem bukadar yapacak birşey yok dostum benim türkçem bukadar sen temize çek at bana olurmu ? bende sana teşekkür ederim- Katılım
- 17 Nis 2013
- Konular
- 29
- Online süresi
- 1h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
Konu için teşekkürler.
Nedemek Herzaman dosyaları artık türk Forumlarında görmek gerekliydi vede bu dosyaların şimdiye dek bu şekilde ifşa olmaması bile hataydı keşke zamanındada yapsaydım bazıları çocukça kendine ait olduğunu vede TÜRKİYE,de HİSSE SAHİBİ VEDE OYUNA TELİF HAKKI SUNACAĞINI DİYEMEZDİ
Senin Bu dosyalar ile güzel işler çıkaracağına inanıyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)