- Konular
- 29
- Online süresi
- 1h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sayın TURKMMO Forum Kullanıcıları
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Test Sunucularında Kullanılmış Çalışır Haldeki dosyalarıda İfşa etme Zamanı GeldiOyun Filesi Her şeyi Barındırıyor İndirdiğiniz dosya içerisinde 9.3 Frdbs dosyası çalışmaya bilir fakat o sadece bilgisayarınızda kurulum yapmanız içindir Game vede Myslq dosyalarınızı direk test sunucunuza kurun packleride kendinize göre ayar yapın oyun açılacaktır Packler M2M Lzo Keyleri değişik olduğu için kendisine ait bir dehiştirilmiş eternexus unpacker mevcut vede açıp kapata bilirsiniz
Şimdiden Hayırlı Olsun Herkeze
Dosyaları asıl Paylaşan kişi [DEV] Hunmark adında biridir
Beni sorumlu Tutmayın 
root
isolator
myslq şifresi verilmemiş kendiniz myslq belirleyin
oyun na giriş
admin
12345
Bu dosyalar vede Forumda dün Paylaşılan Dosyalar ile
Gayet Başarılı Süper Metin2master Oyunu Açmanıza Yeterli Herşey Vardır...
Yada Kendinize Ait 40k Bir Filesinize Bu Oyunu kople entegre Edip Gayet başarılı bir oyun aça bilirsiniz...
Biliyorsunuz Bazı insanlar bu dosyaların Sahipleri Olduğunu vede Hatta Firma Ortağı Olduklarını İdda Ediyor Buna inanıp inanmamak size kalmiş bu dosyaların yıllardır paylaşımları oluyor ama ilkdefa bukadar full hali ile paylaşımları yapılmıştır....
bazıları şimdi diyecek sadece bunlar orjinal degil diye
siz indirin dün paylaşılan dosyaları vede bu dosyaları kendi oyununuza entegre edin bakın bakalım files çalışıyormu çalışmıyormuBiliyorsunuz Tüm METİN2 oyunların Tek Sahibi Yemir dir vede Yemir Firması zaman içerisinde Telif Haklarını WEBZEN vede GAMEFORGE,ye vermiştir..
Oyunu Mt2Master Oyununu, geliştiren yani geliştirmek demek şimdi bazı burdaki kişilerin oyunlara 3dMax programı vede benzer Programlar ile içerisine Çizdiği Objeler İtemler Boss vede Mob vb gibi şeyler ile Geliştirmiş Firma Laniatus Production adında bir firmadır..
Şimdi burada Kendini bilmez vede kendini Herşeye Rahmen Küçük düşüren Kişi kendini Bilir

Oyunun firmanın %50 Hisse ortağı Olduğunu Türkiye Temsilcisi olduğunu Dile Getirmiştir

bu yalanlarına benide alet edip benim 2011 yılından beri elimde olan bu dosyaların kendisinde olduğunu idda etmiş vede benden almadını söylemişti şimdiye dek ama gerek bu forumda gerekse yurt dışı forumlarda ben yıllardır bu filesler ile açtım oyunların tüm sanal sitelerimde ve Face sayfalarımda resimlerini paylaşmışımdır hatta burda 2013 yılında bile açtım bir oyunda konum vardır
Lafımı kısa tutacağım dediğim gibi bu dosyalar sadece Mt2Master.net Mt2Master.org Metin2master.hu metin2m.com m2mega.com siteleri gibi Açılmış 2011 ila 2017 arasındaki yılalrda oyun dosyalarını gameleri vede questleri barındırmaktadır..indirdiğiniz Myslq dosyalarında kayıtlara bakarsınız nezaman kayıt olmuşlar onları değiştiremez insanlar

M2MNext M2MNextword dosyalarını içermemektedir.. ve elimde olmasına rahmen onları paylaşmayacam hatta güvendim o şahıs bu dosyaların bile bazılarını benim bilgisayarımdan almış ve hepinkar etti çekti videoda almış oldu her dosyanın tarihlerini dehiştirmiştir istediniz dosyanın tarihini istedihiniz tarihe dehiştire bilirsiniz arkadaşlar bu taktikle bu kişi tarihleri dehiştirmiş vede insanları kandırmış bende bu dosyaların olmadını söylemektedir
ama bende olan dosyaların tamamı onun kendisinde yoktur..O Şahsiyetin hala burda kendini haklı göstermek için yapacağı şeyler bitmez
siz indirin oyununuza bakınbenim burda yayınladım dosyalar sahteyse hiç şeyler gibi yırtınıp bağırmasın

madem paylaşımlarım sahte vede işe yaramaz gerek yok onun bunlara bakmasına
ve kendini bişeyler gibi parçalamasına negerek var dimi bunları paylaşmamın ortaya çıkar mamın sebebi herkezin elinde olsun amacım zaten herşey damgalıdır vede bu oyunun zamanında kullanmış olduğu yasal alan adları vede uzantıları tarafımca alınmıştır..Hatta LaniatusProduction adındaki
kendi adımadırNOT OKUYUN
Şimdi isteseydim bir foto kopi ile bir vergi levhasını çekip fotoshopta düzenleyip bu forum gibi yerlerde firma gerçekten benimmiş gibi davrabır gayet güzel bir büroda adıma birkaç sahte sizleri kandıracak kadar dosyalar ayarlar dım vede kandırırdım fakat ben bunu yapmadım hiç bir zaman insanları kandırmadım kandırmaya yeltenmedim tek yalanımda bu dosyaları ankaralı birinden aldım dememdir o kişiye lakin 2011 den beri bu dosyanın tüm versiyonları giydirme packleri 4 adet orjinal packer vede pack kitleme dosyaları mevcutur HERZAMAN DİYORUM BUNLARI KANITLAMAK ZORUNDA DEGİLİM
Bakın Yıllar önceki forum twitter site forum herşeyi wiki ile elimde mevcut olmasına rahmen kimseyi kandırmadım şimdi inanmayacak olursanızŞimdi isteseydim bir foto kopi ile bir vergi levhasını çekip fotoshopta düzenleyip bu forum gibi yerlerde firma gerçekten benimmiş gibi davrabır gayet güzel bir büroda adıma birkaç sahte sizleri kandıracak kadar dosyalar ayarlar dım vede kandırırdım fakat ben bunu yapmadım hiç bir zaman insanları kandırmadım kandırmaya yeltenmedim tek yalanımda bu dosyaları ankaralı birinden aldım dememdir o kişiye lakin 2011 den beri bu dosyanın tüm versiyonları giydirme packleri 4 adet orjinal packer vede pack kitleme dosyaları mevcutur HERZAMAN DİYORUM BUNLARI KANITLAMAK ZORUNDA DEGİLİM
googleye Laniatus Production Mt2master M2mfight yazıp bakınız bu kadar diyorum
kaç yılardır bu paylaşımları yapmış bulunmaktayım Adım Sanalda nasıl Kadir Ayas İse Realdede Kadir Ayas dır Gerek Googleye Kadir Ayas Diyede Yazıp arata bilirsiniz
Benim bunları Yazmamın Sebebi burda İş yaptırmak İstediğim kişilerin Bana suç atan Vede Beni karalayan TAYFUN ÇİÇEK adındaki kişi yüzünden iş yaptıramaz oldum
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Şu adama birisi türkçeyi öğretsin.
- Konular
- 25
- Online süresi
- 12h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 361
- DevLira
- 0
sağolasın başkan 

- Konular
- 29
- Online süresi
- 1h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
sağolasın başkan![]()
Nedemek Kardeşim Herdaim Bu dosyalar Herkez kullansın Zaten Tüm Obje vede oyun yapısında logolar M2M damgalıdır ve Mt2master vede M2Mfight LaniatusProduction benim adıma dedim gibi facebook vede twitter lerde de kendime aittir

oyunu açmaktan vaz geçtim vede eski projemde burdaki şahsın beni haksız çıkarması vede arkamdan konuşması sebebiyle paylaşımlarımı yapacağım
Dosyalar Yaramaz Dosya ise O kişi boşa Yırtınmasın Başkan
elinde Olduğunu idda ettiği M2Mnext dosyalarıyla Oyunu Açsın ben öyle yapacam M2Mnext vede M2M nextworld2 dosyalarıyla oyunumu açacağım
ve bundan sonra asla kendi Projeme Kimseyi Dağil etmeyeceğim Saygılarımla İyi Forumlar
- Konular
- 62
- Online süresi
- 9d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 418
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 8 Yıl 5 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 164
- MmoLira
- 4,378
- DevLira
- 9
Teşekkür ettim başkan.
- Konular
- 29
- Online süresi
- 1h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
Teşekkür ettim başkan.
Nedemek Kardeşim İnsanlar faydalansın vede belki insanlara kendimide anlatmış olurum insanların bana olan bakış açısı dehişmiştir belkide bir nebze
Saygılarımla İyi Forumlar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)