Ciddi olmadığını söyle bu neydi şimdi?Kod:Neyse game/src klasörüne girip tüm dosyaları notepad ++ ile açın ve thecore_shutdown(); komutu geçen tüm yerleri //thecore_shutdown(); olarak değiştirin yada silin.
Piyasada şuan ch düşmesi yaşayan bir çok server var dostum insanlara çözüm önerdim. 200 Euro'ya satılan exploitler ile server düşürebiliyor adamlar shutdown komutunuda tüm yerlerden silerek oyun kapanmasını engellemiş oluyoruz.
(Eğer oyun kapanma sorununuz varsa bunu uygulayın) diye not düştüm zaten
İyi tamam güzel de o kod normalde zaten kullanılıyor o kodu silersen oyundaki hataları fark edemezsin daha açık konuşayım:Piyasada şuan ch düşmesi yaşayan bir çok server var dostum insanlara çözüm önerdim. 200 Euro'ya satılan exploitler ile server düşürebiliyor adamlar shutdown komutunuda tüm yerlerden silerek oyun kapanmasını engellemiş oluyoruz.
(Eğer oyun kapanma sorununuz varsa bunu uygulayın) diye not düştüm zaten
*db dosyaların yanlıştır hatalıdır oyun kendini başlamadan kapatır
en basitinden şurda cube yüklenemezse kapatır vs.
Kod:
if (!Cube_InformationInitialize())
{
sys_err("cannot init cube infomation.");
thecore_shutdown();
return;
}
thecore_shutdown çekirdeğin güvenli bir şekilde kapatılmasını sağlar, güvenli bir şekilde acil çıkış yapılması gereken yerlerde veya bakımdan önce güvenli bir şekilde oyunun kapatılması için kullanılır bu nedenle gamemaster yetkisine sahip karakterler de /shutdown komutu açıktır ve thecore_shutdown çağırılır.
En güzel örneği DWORD ITEM_MANAGER::GetNewID() fonksiyonu içerisinde ki kullanıldığı yerde görebilirsiniz, id aralığında yeni bir item id oluşturamazsa bir sorun olduğunu anlayarak çekirdeği güvenli bir şekilde kapatır. thecore_shutdown a comment atarsanız return 0 olacağı için 0 id ler unique yapıdaki item id sekmesinde saçma sapan bir durum oluşturacak ve o id ile oluşturulan itemlerin kaybolmasına neden olacaktır gerçi en iyi ihtimalle item kaybolur belki seg fault ile de boğuşabilirsiniz.
Ya Exploit kelimesini yanlış biliyorsunuz yada thecore_shutdown amacını anlamamışsınız bilemiyorum artık orasını.
En güzel örneği DWORD ITEM_MANAGER::GetNewID() fonksiyonu içerisinde ki kullanıldığı yerde görebilirsiniz, id aralığında yeni bir item id oluşturamazsa bir sorun olduğunu anlayarak çekirdeği güvenli bir şekilde kapatır. thecore_shutdown a comment atarsanız return 0 olacağı için 0 id ler unique yapıdaki item id sekmesinde saçma sapan bir durum oluşturacak ve o id ile oluşturulan itemlerin kaybolmasına neden olacaktır gerçi en iyi ihtimalle item kaybolur belki seg fault ile de boğuşabilirsiniz.
Ya Exploit kelimesini yanlış biliyorsunuz yada thecore_shutdown amacını anlamamışsınız bilemiyorum artık orasını.
thecore_shutdown çekirdeğin güvenli bir şekilde kapatılmasını sağlar, güvenli bir şekilde acil çıkış yapılması gereken yerlerde veya bakımdan önce güvenli bir şekilde oyunun kapatılması için kullanılır bu nedenle gamemaster yetkisine sahip karakterler de /shutdown komutu açıktır ve thecore_shutdown çağırılır.
+1
Bildiğim kadarıyla bu kod oyunda oluşan hatalarda game.core verditen komut hani teknik bir açıklama yapamam ama exploit vs. vs. gibi şeylerle mysql veya farklı bir birime zarar verildiyse bunu core vermeyi kapatarak nasıl fixlemiş oluyoruz. Hatta core vermesi daha iyi en azından bir hata olduğunun farkına varırız. X kişisi exploit vs. gibi şeylerle mysql'e zarar verdiyse bunu bu şekilde fixlemenin bir imkanı yok gibi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)