berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Azura Files 1

indirmek için izniniz yok

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Benim bildiğim tüm fixler zaten konuda eklidir hatta fazlası ile mevcuttur.
Turkmmo'da hangi fixi daha ekleyebilirim ki!
Ha gereksiz veya yanlış paylaşılmış veya da fix olmayan çözümler konuma eklenmemiştir.
Bug fixleri konusu dediğini anlamış değilim ama forumda 1 tane liste var onu filesine uygulayan yandı bilsin yani.
Ayrıca Turkmmo'da olmayan bir çok fix'de eklenmiştir. Filese bakan görür zaten.
Sistemlere özel fixler ekli değildir. Onlar sistemler eklendikçe eklenecektir.

Offline shop eklemeyi düşünmüyorum.
v0.0.0.4 filesime bile eklemeyeceğim.Fakat v5'de ekleyebilirim belki!
Ch değiştirme sistemini v0.0.0.4'de eklemeyi düşünüyorum.
Ama v0.0.0.3'de de ekleyebilirim çünkü çoğu kişi ch değiştirmeyi istiyor zannımca.

Hepinize kolay gelsin önerilerinizi ne kadar detaylı yazarsanız. O kadar daha kolay anlaşır ve isteklerinizi yerine getirmeye çalışırım.
Hızlı ch güzel olur. Ayrıca kadim efsun sistemi ekleyebilirsiniz tc sourcelerinden söküp

Hızlı ch güzel olur. Ayrıca kadim efsun sistemi ekleyebilirsiniz tc sourcelerinden söküp

Hızlı ch sistemi olabilir ama kadim efsun sistemi asla ekleyemem ancak v0.0.0.5 filesine ekleyebilirim.

Arkadaşlar Dün Bilgisayarımın Ana kartı yandı maalesef paramda mevcut değil o yüzden Azura v0.0.0.3 filesini geç paylaşabilirim. Bilginiz olsun. Kusura bakmayın bu aralar işlerim hep ters gidiyor.

Hızlı ch sistemi olabilir ama kadim efsun sistemi asla ekleyemem ancak v0.0.0.5 filesine ekleyebilirim.

Arkadaşlar Dün Bilgisayarımın Ana kartı yandı maalesef paramda mevcut değil o yüzden Azura v0.0.0.3 filesini geç paylaşabilirim. Bilginiz olsun. Kusura bakmayın bu aralar işlerim hep ters gidiyor.
Hayırlısı olsun diyelim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)