- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 1 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 3
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hızlı ch güzel olur. Ayrıca kadim efsun sistemi ekleyebilirsiniz tc sourcelerinden söküpBenim bildiğim tüm fixler zaten konuda eklidir hatta fazlası ile mevcuttur.
Turkmmo'da hangi fixi daha ekleyebilirim ki!
Ha gereksiz veya yanlış paylaşılmış veya da fix olmayan çözümler konuma eklenmemiştir.
Bug fixleri konusu dediğini anlamış değilim ama forumda 1 tane liste var onu filesine uygulayan yandı bilsin yani.
Ayrıca Turkmmo'da olmayan bir çok fix'de eklenmiştir. Filese bakan görür zaten.
Sistemlere özel fixler ekli değildir. Onlar sistemler eklendikçe eklenecektir.
Offline shop eklemeyi düşünmüyorum.
v0.0.0.4 filesime bile eklemeyeceğim.Fakat v5'de ekleyebilirim belki!
Ch değiştirme sistemini v0.0.0.4'de eklemeyi düşünüyorum.
Ama v0.0.0.3'de de ekleyebilirim çünkü çoğu kişi ch değiştirmeyi istiyor zannımca.
Hepinize kolay gelsin önerilerinizi ne kadar detaylı yazarsanız. O kadar daha kolay anlaşır ve isteklerinizi yerine getirmeye çalışırım.
- Konular
- 127
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 331
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 3,205
- DevLira
- -19
Hızlı ch güzel olur. Ayrıca kadim efsun sistemi ekleyebilirsiniz tc sourcelerinden söküp
Hızlı ch sistemi olabilir ama kadim efsun sistemi asla ekleyemem ancak v0.0.0.5 filesine ekleyebilirim.
Arkadaşlar Dün Bilgisayarımın Ana kartı yandı maalesef paramda mevcut değil o yüzden Azura v0.0.0.3 filesini geç paylaşabilirim. Bilginiz olsun. Kusura bakmayın bu aralar işlerim hep ters gidiyor.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 1 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 3
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hayırlısı olsun diyelimHızlı ch sistemi olabilir ama kadim efsun sistemi asla ekleyemem ancak v0.0.0.5 filesine ekleyebilirim.
Arkadaşlar Dün Bilgisayarımın Ana kartı yandı maalesef paramda mevcut değil o yüzden Azura v0.0.0.3 filesini geç paylaşabilirim. Bilginiz olsun. Kusura bakmayın bu aralar işlerim hep ters gidiyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)