- Konular
- 139
- Online süresi
- 2ay 9g
- Reaksiyon Skoru
- 574
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 231
- TM Yaşı
- 8 Yıl 10 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 10,027
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
oyundaki zırhların hepsi kemiğe dayalı kemiğe bağladığın zaman animasyonda ek birşey yapmana gerek yok kemik eklemleri ve meshle 1-1 örtüşürse sorunsuz kullanırsınVideodaki animasyon çeşidi oyundaki zırhların animasyon çeşidi farklımı
- Konular
- 468
- Online süresi
- 11ay 26g
- Reaksiyon Skoru
- 8,224
- Altın Konu
- 47
- Başarım Puanı
- 326
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 93,242
- DevLira
- 242
Teşekkürler Sabit Lütfen ++
- Konular
- 170
- Online süresi
- 1ay 20g
- Reaksiyon Skoru
- 138
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 166
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 16 Gün
- MmoLira
- 6,355
- DevLira
- 12
Dostum cok yararlı olmus cidden ellerine saglık 
- Konular
- 7
- Online süresi
- 2g 41598s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 72
- TM Yaşı
- 11 Yıl 21 Gün
- MmoLira
- 339
- DevLira
- 0
merhaba nihayet beklediğimi öğreten bir şey bulduğuma sevindim
Tüm videoları görmedim ama bazıları diğerlerinden daha karmaşık, yani bunu yapabilmeniz için daha karmaşık olduklarını düşünüyorum:
bir metin için bir video hazırlayın, bazı animasyonlarla birlikte dahil olan her şey ve bir metin2'de çalışmak için nasıl yapıldığını anlamak daha kolay.
Yaptığınız tüm adımları ve iyi bir çözünürlük koyarak, tüm adımları tam ekranda görmezsiniz.
önemli bir şey olarak çetelerin temel bir şey başka bir video, küçük bir animasyon ile yapıldığı gibi bir kavram ve şu anda temel etkisi olurdu ile bir kavram
Tüm videoları görmedim ama bazıları diğerlerinden daha karmaşık, yani bunu yapabilmeniz için daha karmaşık olduklarını düşünüyorum:
bir metin için bir video hazırlayın, bazı animasyonlarla birlikte dahil olan her şey ve bir metin2'de çalışmak için nasıl yapıldığını anlamak daha kolay.
Yaptığınız tüm adımları ve iyi bir çözünürlük koyarak, tüm adımları tam ekranda görmezsiniz.
önemli bir şey olarak çetelerin temel bir şey başka bir video, küçük bir animasyon ile yapıldığı gibi bir kavram ve şu anda temel etkisi olurdu ile bir kavram
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)