Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

//Deleted

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

hocam takıldıgım bi nokta var bütün videoları izlemedim ama hem izleyip hem yaptıgım için soruyum dedim benim indirdigim dosyada fazladan tesxture var hepsini nasıl ekliyecegim düzgün bir şekilde yani hepsini materiale ekledim tek tek attım ama sadece en son ekledigimi görüyor insallah sorunu anlamıssınızdır yardımınızı bekliyorum

Unwrap UVW ile halledebilirsin videolarda bulunmakta...

Konu için çok teşekkürler. Elimde @Vectors tarafından paylaşılan https://forum.turkmmo.com/konu/3134113-390-adet-silah-dosyalari/ dosyalar var ancak texture dosyalarının yolları modellerde D:/ yerine H:/ olarak gösterildiği için oyun textureleri bulamıyor. Nasıl değiştirebilirim bu texture adreslerini. Yardımcı olabilir misiniz?

MDBAEa.png
Texture changer ile değiştirebilirsin yada reader ile 3ds maxa alıp kendin sıfırdan texture ekleyerek halledebilirsin

Dersler için teşekkürler fakat .dae uzantısını 3ds max 7de nasıl açtığını söylebilir misin gereken sdk yı malesef bulamadım ben
açamazsın yüksek sürüm bir 3ds maxta yap ayarlarını 3dsmaz projesi olarak kaydet sonra 7 de açabilirsin onu

@JashinSama Adamsın adam! Emeklerini paylaştığın için saol aga videoda çok samimi olmuş

Son düzenleme:
Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri