Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

GUVENLI INSAN [ACIL]

Darkmage51100

Level 1
Üye
Konular
7
Online süresi
4785s
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
Başarım Puanı
66
TM Yaşı
12 Yıl 2 Ay 18 Gün
MmoLira
22
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba, Atakanbakir diye bir uye'yle calisicam. Bana fransizca files yapicak ucretli sorucaktim guvenlimidir ? Mutfen cevap verin cunku baya kazik yedim para yoladim hic kimse files yapmadi...

Sagolun.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Uyeyin kulanicadi turkmmoda: atakanbakir

Guvenli bir insanmi, calisabilirmiyim onunla. Cok kazik yedim o yuzden soruyorum ( kusura bakmayin turkcem pek guclu degil)

Yapacağı iş üstüne ücret talep etmesi gayet doğal fakat kefil olucak birini bulmak bilmiyorum zor. Arkadaşı tanıyan moderatör arkadaşlar varsa yardımcı olurlar. Buradaki diğer üyelerin dedikleri ile yola çıkmayın, kendiniz güvenin.

Ayrıca konu yeri yanlış bildirildi.

Yapacağı iş üstüne ücret talep etmesi gayet doğal fakat kefil olucak birini bulmak bilmiyorum zor. Arkadaşı tanıyan moderatör arkadaşlar varsa yardımcı olurlar. Buradaki diğer üyelerin dedikleri ile yola çıkmayın, kendiniz güvenin.

Ayrıca konu yeri yanlış bildirildi.
Arkadaşı tanıyan 'MODERATÖR' olmayan kişiler belki vardır ? Veya diyelim normal bir üye olumsuz cevap yazdı, sizin dediginizi dinledi bu adamda, dikkate almadı diyelim . Sonra adam kazık yedi ? Peki Bunun sorumlusu siz olmazmısınız burada .

Arkadaşı tanıyan 'MODERATÖR' olmayan kişiler belki vardır ? Veya diyelim normal bir üye olumsuz cevap yazdı, sizin dediginizi dinledi bu adamda, dikkate almadı diyelim . Sonra adam kazık yedi ? Peki Bunun sorumlusu siz olmazmısınız burada .

İyi güzel hoş demişsin de zaten ben belirttim " Buradaki diğer üyelerin dedikleri ile yola çıkmayın, kendiniz güvenin. "

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri