kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

GUVENLI INSAN [ACIL]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Darkmage51100
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 617
  • Etiketler Etiketler
    acil

Darkmage51100

Level 1
Üye
Konular
7
Online süresi
1h 19m
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 4 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
66
MmoLira
22
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba, Atakanbakir diye bir uye'yle calisicam. Bana fransizca files yapicak ucretli sorucaktim guvenlimidir ? Mutfen cevap verin cunku baya kazik yedim para yoladim hic kimse files yapmadi...

Sagolun.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Moderatör arkadaşlarıda genellikle iletişim kurdukları için söyledim. Ticaret üstüne yoğunlaşmış bi forum değil burası. Kimse kimseye kefil olamaz

Moderatör arkadaşlarıda genellikle iletişim kurdukları için söyledim. Ticaret üstüne yoğunlaşmış bi forum değil burası. Kimse kimseye kefil olamaz

Burada KEFİLLİK Diye Bir Konu Açılmamış , Bu Adam Üyeyi Nasıl Bilirsiniz Şeklinde Açıklamaya Çalışmış Ve Dogal Olarak Bu Kişiyi Tanıyan Bilenlerin Yorum Atmasında Bir Sakınca Yoktur ... (Siz İse Sadece Moderatörlerin Dedigine Bakınız Demişsiniz)

Yorum atma her forum üyesinin hakkıdır zaten .

Burada KEFİLLİK Diye Bir Konu Açılmamış , Bu Adam Üyeyi Nasıl Bilirsiniz Şeklinde Açıklamaya Çalışmış Ve Dogal Olarak Bu Kişiyi Tanıyan Bilenlerin Yorum Atmasında Bir Sakınca Yoktur ... (Siz İse Sadece Moderatörlerin Dedigine Bakınız Demişsiniz)

Yorum atma her forum üyesinin hakkıdır zaten .
Bunun hakkında ters bi yorum yapmadım, foruma yeni katılmış olan biride gelip olumlu dönüş yapabilir veya bi tanıdığıda.
Moderatör arkadaşlar en azından buraya emek verip süre harcayıp, kişileri tanıyorlar. Sadece bunu kasdettim fakat bunu senin bu kadar yanlış anlaman garip

Bunun hakkında ters bi yorum yapmadım, foruma yeni katılmış olan biride gelip olumlu dönüş yapabilir veya bi tanıdığıda.
Moderatör arkadaşlar en azından buraya emek verip süre harcayıp, kişileri tanıyorlar. Sadece bunu kasdettim fakat bunu senin bu kadar yanlış anlaman garip
Ben yanlış anlamadım bu forumda herkesin yorum atma hakkına sahip oldugunu dile getirdim :)

Profil linkini konu altından paylaşırsan, yan hesapları var mı bakabilirim senin için, daha önce dolandırıcılık teşebbüsüne girmiş mi veya girmemiş mi diye.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri