Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Elhera2 MultiHack by AloneDev

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AloneDev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 109
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@dreamfancy @JusiFer @Wyvernn @yekta2711 Konu kilit lütfen. Günlerdir boşuna bekliyoruz. Güncellediği Zamanda 10 dakika çalışıyor sonrası bakım ve fix zaten.
Sen ne sandın? Heralde yapılan hilenin ömür boyu fix yememesini bekliyosun sanırım. Elhera adminleride bu forumu takip ediyodur zaten.

Sen ne sandın? Heralde yapılan hilenin ömür boyu fix yememesini bekliyosun sanırım. Elhera adminleride bu forumu takip ediyodur zaten.
Güzel kardeşim gece 12de güncelliyor. Elhera2 yöneticileri o saatte bakım yapıyor zaten o yüzden hile hemen fix yiyor.

seçme dikkat et yazdığın şeylere ayrıca fonksiyonun adı “Global Keyboard Hook” değil "Get Async Key State " ayrıca gruptaki postlarını paylaşmayım burda gerek yok uzatma işine bak kaç tane adam yönlendirdim sana hepside bana geri döndü benden aldı botu bi sor kendine o zarzor bot yapanın nesi varda insanlar ondan aldı diye alıntılamazsan daha sevinirim senden önemli işlerim var
Yapamadığım tek sistem şuan svsidenin sistemi geri kalanına bot yapabiliyorum , senin yönlendirdiğin adamlara işim olduğundan dolayı reddetmişimdir , ama sanırım sen 80filtreden svsidenin captcha'sını geçirerek okutabiliyorsun GDSAGDHGASHJFDAGSFDHSAKJDHAS
Neyse benle aynı düzeyde değilsin , olamazsında.
Bu cevap sana yetmiştir umarım daha muhattap olmayacağım , @yekta2711 hile kullanışlı durumdayken bir teşekkür yorumu bile atmazken hile fixlenince "EğVel EğVeLe KeYloGgEr MoRuQ çArImIZI çaLIO" gibi aptalca yorumlar attığı için güncellemeyeceğim konuyu kilitleyebilirsin

Son düzenleme:
Ha söyle yapamadığını beceremedigini pasa pasa belirt.Kimseyi bekletme.Bizde biliyorduk elinden bi isin gelmeyeceğini o kapasitenin olmadığını.

konu sahibinin isteği üzere kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri