mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Elhera2 MultiHack by AloneDev

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AloneDev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 109
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seçme dikkat et yazdığın şeylere ayrıca fonksiyonun adı “Global Keyboard Hook” değil "Get Async Key State " ayrıca gruptaki postlarını paylaşmayım burda gerek yok uzatma işine bak kaç tane adam yönlendirdim sana hepside bana geri döndü benden aldı botu bi sor kendine o zarzor bot yapanın nesi varda insanlar ondan aldı diye alıntılamazsan daha sevinirim senden önemli işlerim var
Yapamadığım tek sistem şuan svsidenin sistemi geri kalanına bot yapabiliyorum , senin yönlendirdiğin adamlara işim olduğundan dolayı reddetmişimdir , ama sanırım sen 80filtreden svsidenin captcha'sını geçirerek okutabiliyorsun GDSAGDHGASHJFDAGSFDHSAKJDHAS
Neyse benle aynı düzeyde değilsin , olamazsında.
Bu cevap sana yetmiştir umarım daha muhattap olmayacağım , @yekta2711 hile kullanışlı durumdayken bir teşekkür yorumu bile atmazken hile fixlenince "EğVel EğVeLe KeYloGgEr MoRuQ çArImIZI çaLIO" gibi aptalca yorumlar attığı için güncellemeyeceğim konuyu kilitleyebilirsin

Son düzenleme:
Ha söyle yapamadığını beceremedigini pasa pasa belirt.Kimseyi bekletme.Bizde biliyorduk elinden bi isin gelmeyeceğini o kapasitenin olmadığını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri