- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Daha da güncellemez 

- Konular
- 21
- Online süresi
- 9d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 121
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 2,001
- DevLira
- 0
seçme dikkat et yazdığın şeylere ayrıca fonksiyonun adı “Global Keyboard Hook” değil "Get Async Key State " ayrıca gruptaki postlarını paylaşmayım burda gerek yok uzatma işine bak kaç tane adam yönlendirdim sana hepside bana geri döndü benden aldı botu bi sor kendine o zarzor bot yapanın nesi varda insanlar ondan aldı diye alıntılamazsan daha sevinirim senden önemli işlerim var18 temmuz 2017 yazilima basladigim 20.guno zaman bile senin zarzor yaptigin botlari yapabiliyordum burda bos bos konuscaguna arastirarak birseyler ogren hic bir bilgin yok herseyi hazir istiyorsun sana prodamageyi bastan sona ogreten dreamfool benim yan hesabim ona ragmen yapamiyorsn
Son olarak attigin fotografda ben “Global Keyboard Hook” yapmaya calisiyordum.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 48
- Online süresi
- 22h 34m
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 104
- MmoLira
- 166
- DevLira
- 0
Agzına saglık kardeşseçme dikkat et yazdığın şeylere ayrıca fonksiyonun adı “Global Keyboard Hook” değil "Get Async Key State " ayrıca gruptaki postlarını paylaşmayım burda gerek yok uzatma işine bak kaç tane adam yönlendirdim sana hepside bana geri döndü benden aldı botu bi sor kendine o zarzor bot yapanın nesi varda insanlar ondan aldı diye alıntılamazsan daha sevinirim senden önemli işlerim var
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
@dreamfancy @JusiFer @Wyvernn @yekta2711 Konu kilit lütfen. Günlerdir boşuna bekliyoruz. Güncellediği Zamanda 10 dakika çalışıyor sonrası bakım ve fix zaten.
- Konular
- 46
- Reaksiyon Skoru
- 224
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
hile çalışmıyor diye konu kitlemiyoruz sadece sabiten indiriyoruz@dreamfancy @JusiFer @Wyvernn @yekta2711 Konu kilit lütfen. Günlerdir boşuna bekliyoruz. Güncellediği Zamanda 10 dakika çalışıyor sonrası bakım ve fix zaten.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)