kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

BOSS'U TEK CH'YE SABİTLEME YARDIM!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan po5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 981

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben çöle ejder sabitlemek istiyorum fakat tüm chlerde çıkıyor , ben sadece ch1 de çıkmasını istiyorum , yardımcı olurmusunuz ?

ch lerdeki configlerden map allow kısmında çölün map index kodunu sil o kodu sadece game99 daki config in içindeki map allow kısmına yaz reboot at çöl artık tek ch. sonrasındada bossu sabitlersin. çöl tek chye bağlandığı içinde tek bir boss kesebilirler en fazla. çöldeyken ch değiştirseler bile. aynı yere geleceklerdir.

ch lerdeki configlerden map allow kısmında çölün map index kodunu sil o kodu sadece game99 daki config in içindeki map allow kısmına yaz reboot at çöl artık tek ch. sonrasındada bossu sabitlersin. çöl tek chye bağlandığı içinde tek bir boss kesebilirler en fazla. çöldeyken ch değiştirseler bile. aynı yere geleceklerdir.
Tüm chlerdekini silersek nasıl ch1 kalacak ? Sadece game 99damı kalacak tam anlayamadım Skype varmı yardımcı olabilirmisin

filezilladan tüm chlerin içindeki config dosyasını açarak map allow kısmından 63 yani çöl haritasının kodunu kaldır en sonda game99 içerisindeki config dosyasını düzenle map allow kısmına 63ü ekle

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri