HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
OBJDIR/cmd.o
.data+0x158): undefined reference to `do_ajanikov(CHARACTER*, char
böyle bi hata alıyorum
.data+0x158): undefined reference to `do_ajanikov(CHARACTER*, charböyle bi hata alıyorum
sorunu çözebildiniz mi?OBJDIR/cmd.o.data+0x158): undefined reference to `do_ajanikov(CHARACTER*, char
böyle bi hata alıyorum
3 sene olmuş dostum. parantezin birini koymamışım büyük ihtimal ondan vermişsorunu çözebildiniz mi?
sormamdaki hata hala devam ediyordurda yardımcı olayım değil zaten sistemde problem olup olmayışında3 sene olmuş dostum. parantezin birini koymamışım büyük ihtimal ondan vermiş

sorunu çözebildiniz mi dediğin zaman yardım etmek istediğini belirtmiş olursun diğer türlü dosyayı indirip bakarsın çözebilecek kapasiten varsa eksikliğini de anlarsın. bu hatayı almanın 2 yolu var ya parantez unutulur ya da cmdye eklenmemiştir o yüzden verir fakat burda hatada fonksiyonu tam yazmadığı için parantez eksikliğinden hata vermiş.sormamdaki hata hala devam ediyordurda yardımcı olayım değil zaten sistemde problem olup olmayışında![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)