raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[BeviS] Server Files Versiyon 3.0 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ETC - Effect gibi packlar eksik olduğu için hata veriyor ben farklı bi packtan etc attım karakterler gözükmedi sonra kompl ebi packın üzerine attım karkaterler geldi oyuna girdim fakat dünyalarca syserr veriyor client tam paylaşılmamış

elimde v4 "virüslerden temizlenmiş ve birkaç sorunu çözülmüş" hali var istek gelirse paylaşırım.

elimde v4 "virüslerden temizlenmiş ve birkaç sorunu çözülmüş" hali var istek gelirse paylaşırım.
Üstad paylaşırmısın sorusnuz hali varsa üzerinde çalışmayı düşünüyorum client ve serverde syserr almadığımı görürsem üzerinde ciddi ciddi çalışacağım skype varsa yazabilrmsin bana

Üstad paylaşırmısın sorusnuz hali varsa üzerinde çalışmayı düşünüyorum client ve serverde syserr almadığımı görürsem üzerinde ciddi ciddi çalışacağım skype varsa yazabilrmsin bana
v4 de bir kac core vardı sanırım bir kac sorunlu sistem temizleyip halledersen birşeyler yapabilrsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)