HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ETC - Effect gibi packlar eksik olduğu için hata veriyor ben farklı bi packtan etc attım karakterler gözükmedi sonra kompl ebi packın üzerine attım karkaterler geldi oyuna girdim fakat dünyalarca syserr veriyor client tam paylaşılmamış
elimde v4 "virüslerden temizlenmiş ve birkaç sorunu çözülmüş" hali var istek gelirse paylaşırım.
Üstad paylaşırmısın sorusnuz hali varsa üzerinde çalışmayı düşünüyorum client ve serverde syserr almadığımı görürsem üzerinde ciddi ciddi çalışacağım skype varsa yazabilrmsin banaelimde v4 "virüslerden temizlenmiş ve birkaç sorunu çözülmüş" hali var istek gelirse paylaşırım.
v4 de bir kac core vardı sanırım bir kac sorunlu sistem temizleyip halledersen birşeyler yapabilrsinÜstad paylaşırmısın sorusnuz hali varsa üzerinde çalışmayı düşünüyorum client ve serverde syserr almadığımı görürsem üzerinde ciddi ciddi çalışacağım skype varsa yazabilrmsin bana
Paylaşılrsa eğer dostum inceliyicemv4 de bir kac core vardı sanırım bir kac sorunlu sistem temizleyip halledersen birşeyler yapabilrsin
Paylaşılrsa eğer dostum inceliyicem
yarın gün içerisinde arşivden çıkartıp test edeceğim. çalışırsa, upload edip konu açacağım.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)