HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bende ekli player ama bendede aynısını diyorcmd.cpp de player yetkısı verdıgıne emın ol yada cmdlerde kod blogunu eklememıs olabılırsın
temız halını at bana source dosyalarının ekleyıp atayımBende ekli player ama bendede aynısını diyor
skypeden attemız halını at bana source dosyalarının ekleyıp atayım
cmd.cpp de player yetkısı verdıgıne emın ol yada cmdlerde kod blogunu eklememıs olabılırsın
Keşke okadar basit olsa bende player ekli zaten o yüzden anlam veremiyorum saçma şeyler var mesela p2p girişlerini kapatınca berkti galiba onun paylaştıgında lonca savaşı yolladıgın zaman giriş izni gelmiyor ona benzer bir sorun olduğunu düşünmeye başladım
diğer arkadaşa ekledim sorun yoksende skypeden at dosyaları ekleyip yollayınKeşke okadar basit olsa bende player ekli zaten o yüzden anlam veremiyorum saçma şeyler var mesela p2p girişlerini kapatınca berkti galiba onun paylaştıgında lonca savaşı yolladıgın zaman giriş izni gelmiyor ona benzer bir sorun olduğunu düşünmeye başladım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)