- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yapmanız gerekenler videoda anlatılmıştır
Video:
Kod:// dllmain.cpp : Defines the entry point for the DLL application. #include "stdafx.h" #include <Windows.h> int main(){ DWORD CallAdress = 0x4B6770; _asm{ MOV ECX, DWORD PTR DS : [0x6F8D18] Call CallAdress } Sleep(20); } BOOL APIENTRY DllMain( HMODULE hModule, DWORD ul_reason_for_call, LPVOID lpReserved ) { switch (ul_reason_for_call) { case DLL_PROCESS_ATTACH: case DLL_THREAD_ATTACH: case DLL_THREAD_DETACH: CreateThread(0, NULL, reinterpret_cast<LPTHREAD_START_ROUTINE>(main), hModule, 0, NULL); case DLL_PROCESS_DETACH: break; } return TRUE; }
Selamun aleyküm kardesim öncelikle paylaşım için teşekür ederim fakat benim yapmak istediğim Sadece belirlediğim bir itemi alması bunu nasıl yapacagımı anlata bilirmisin acaba
- Konular
- 18
- Çözüm
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 58
- DevLira
- 0
@Eyfelll istediğin itemi toplamak için python kodları çalıştırman gerek memory ile de olabilir ama python tavsiyemdir.Gerekli materyaller ve bilgiler;C++[Memory managemet ile ilgili bilgin olması lazım],ASM[eğer koruma varsa Korumaları aşacak kadar ve python kodunu enjekte edeceğin fonksiyonun adresi vb. için lazım] bide pickup için python kodu forumda bulabilirsin.İyi forumlar
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
@0fs3t Eyvallah Usta Teşekür Ederim Bilgilendirdiğin için biraz araştırma yapayım Beceremesem Yardımcı Olabilme Şansın Varmıdır Acaba ? Öğrenme Aşamasındayım Fakat Gerekli Kaynakları Araştırma Yaptıgım Zaman Bulamıyorum Oto Toplamayı İnjekte ettiğimde Server Koruması Oyundan Vs. Atma Gibi Birşey Yapmıyor Muhtemelen Sadece İstediğim itemi toplatmak istediğimdede Oyun Bunu Engellemeyecektir Diye Düşünüyorum tekrardan Yorumun İçin Teşekür ederim
- Konular
- 18
- Çözüm
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 58
- DevLira
- 0
@Eyfelll Kendini uzun bir süre geliştirmen gerek ben direkmen yardımcı olmam yol gösterebilirim sadece;
İngilizce'n yoksa ilk ordan başla iyi bir ingilizce öğren aynı zamanda programlama dili hiç bilmiyosan yapısal programlama olarak ilk C ile başla sonra nesneyi öğrenirsin(C++) ingilizce +C ve Cpp seni istediğin hilelere ulaştırır.
İngilizce'n yoksa ilk ordan başla iyi bir ingilizce öğren aynı zamanda programlama dili hiç bilmiyosan yapısal programlama olarak ilk C ile başla sonra nesneyi öğrenirsin(C++) ingilizce +C ve Cpp seni istediğin hilelere ulaştırır.
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
Eyvallah usta yönlendirmen için teşekür ederim@Eyfelll Kendini uzun bir süre geliştirmen gerek ben direkmen yardımcı olmam yol gösterebilirim sadece;
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)